PBC | Sulvaran doet aangifte tegen Knipselkrant Curaçao

Advocatenkantoor Sulvaran en Peterson

Advocatenkantoor Sulvaran & Peterson en hun kantoorcollega’s hebben dinsdag aangifte tegen de Knipselkrant Curaçao gedaan

WILLEMSTAD – Eldon ‘Peppie’ Sulvaran en zijn kantoorcollega’s hebben dinsdag aangifte gedaan bij het Openbaar Ministerie tegen de Knipselkrant Curaçao.

Volgens de advocaten beschadigen de publicaties van deze internetkrant de goede naam en eer van hun kantoor. Sulvaran en zijn collega’s komen regelmatig in het nieuws door hun optreden in en buiten de rechtszaal.

Volgende week donderdag moeten zij zich daarvoor verantwoorden in een klachtprocedure van de Orde van Advocaten. De Knipselkrant is in hun ogen een Europees Nederlands complot tegen de drie advocaten en waarvoor zij staan. Sulvaran geeft het OM drie maanden om de mensen achter de Knipselkrant te ontmaskeren en te dagvaarden.

Bron: Persbureau Curaçao
Dossier: Fundashon Kòrsou Fuerte i Outónomo (KFO/FKO)

6 Reacties op “PBC | Sulvaran doet aangifte tegen Knipselkrant Curaçao

 1. Op hitserij van de heren. Ze willen zelf demonstreren VOOR vrijheid v meningsuiting dus waar gaat dit eigenlijk over.

 2. Jaja, heel veel lezers, en dat maakt onbemind bij het “Duistere Zaken Gilde” Aangifte doen tegen mensen die voor hun eigen mening uitkomen. Wellicht van Nederlandse bloede. Dat kan echt niet door de beugel van dit komisch trio.
  The Three Stooges slaan keihard terug en kkcuracao gaat er van stotteren. Wij lezers vinden het geweldig om ons steeds weer te vermaken met deze juridische hoelahoopers , die altijd gelijk hebben (vinden zij) Wij zijn benieuwd naar de sissende afloop.

 3. En alles in de naam van het volk?
  Wat heeft het volk voor belang bij de maffia??

 4. Renée van Aller

  Het zou toch voor de hand liggen dat deze eminente geleerden de voorkomendheid en fatsoenseisen die zij zo buitensporig aan anderen stellen tenminste óók aan zichzelf zouden stellen? Ley pa un ley pa tur toch of misschien niet? Waarom wordt er met twee maten gemeten? Is dat in het landsbelang? En zo ja, welk belang dan? Op welke gronden moet het OM gaan vervolgen? Kan opzet tot smaad worden bewezen en hoe dan? Ik ben bijzonder nieuwsgierig hoe dat juridisch in het vat gegoten wordt. Zeker weten, het gaat niet lukken.

 5. Ach, allemaal onderdeel van hun nu lopende propaganda offensief.
  Storm—> glas water.

 6. wat een boevenkoppen hebben deze figuren en dat zijn advokaten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *