PBC | Sylvana heeft 10 BES-handtekeningen nodig

sylvana-simmons

Sylvana heeft 10 BES-handtekeningen nodig

Of bewoners van Bonaire ook op de partij van Sylvana Simmons kunnen stemmen staat nog te bezien. De partij moet ook lokaal voldoende steunbetuigingen krijgen. Dat meldt Bonaire.nu

Steunbetuigingen zijn nodig omdat ‘Artikel1’ – haar partij – nog geen zetel heeft in de Tweede Kamer. 10 handtekeningen heeft Sylvana nodig om ook op de BES mee te mogen doen. Ze heeft nog tot 30 januari de tijd.

Bron: Persbureau Curacao

9 Reacties op “PBC | Sylvana heeft 10 BES-handtekeningen nodig

 1. Het is makkelijk om achter een pc te zitten zeiken laat weten wie van jullie beter dan haar bezig is. Zo niet laat het maar over aan Schotte en zijn maatjes.

 2. Men mag aannemen dat de inwoners van de BES eilanden voldoende intelligentie bezitten om niet voor deze zwalkende beroepsprofiteur te tekenen.
  Het valt te betwijfelen of deze dame wel beseft wat een democratie inhoudt, tot enkele weken geleden schroomde ze er immers niet voor om de Turkse dictator in de dop, Erdogan, door dik en dun te steunen. Na haar islam vriendjes van ‘Denk’ de wacht te hebben aangezegd duikt ze nu weer op als opportunistische verdedigster van de Nederlandse grondwet die beloofd heeft de in Nederland geliefde zwarte piet persoonlijk de nek om te draaien. Dat ze geen warme gevoelens koestert voor zwarte piet moge blijken uit haar karakterisering enige tijd geleden van zwarte (met name Surinaamse) mannen als volstrekt onbetrouwbaar. Hopelijk beland ze spoedige op de schroothopen van de politiek die waarschijnlijk niet ver van die van de mediawereld liggen.

 3. Als je al bent uitgekotst door de mediawereld door je diva gedrag en je businesses mislukken allemaal dan wil je in de tweede kamer om veel geld te vangen.

 4. Abraham Mossel

  Sylvana is een soort shaap met 5 poten en staat ondanks dat nog niet stevig in haar gouden schoentjes, ze heeft een grote fout gemaakt om zelf een politieke partij te beginnen, dat is de dood steek voor haar,horen wij straks niks meer van, kan ze weer voor 2000 Eurotje’s bij die grote kwal Mathijs “DWDD vara” gaan zitten uit janken als een klein kind!.

 5. Ik vind het ongelofelijk!

 6. Het is weer een onovertroffen genoegen kennis te nemen van deze genuanceerde reacties.

 7. Sylvana is de Jacintha Constantia van Nederland: komt uit de mondi, heeft het IQ van een ezel en 0,0 integriteit, is lelijk en heeft een grote waffel.

 8. Joep Meloen

  Sylvana, of beter gezegd, transsylvana heeft gewoon hersens nodig. Helaas zijn die nergens verkrijgbaar, dus blijft ze onzin uitkramen.
  Het land dat haar zo’n beetje haar hele leven heeft voorzien van een aardig inkomen is nu haar grootste vijand, zo beweert zij althans.

  Misschien wordt het tijd voor haar om, zoals Rutte aangeeft, haar biezen te pakken en te vertrekken naar een land waar het minder erg is.

  Dus Sylvana …………..wat let je ?

 9. dat achterlijke mens is gewoon een beroeps profiteur-oprotten stuk onbenul

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *