PBC | Telecuracao ontslaat niemand

Volgens UTS zijn alle dochtermaatschappijen zelfstandige ondernemingen en voeren hun eigen financieel- en personeelsbeleid. Toch stopt UTS, volgens dagblad Èxtra, een miljoen gulden per jaar om de televisiemaatschappij overeind te houden.

Het management van Telecuraçao ontkent personeel te gaan ontslaan. De dochter van UTS zou ook te maken hebben met de massaontslagen bij de moedermaatschappij.

Maar die zegt tegen vakbond ABVO dat de geruchten niet kloppen. Volgens UTS zijn alle dochtermaatschappijen zelfstandige ondernemingen en voeren hun eigen financieel- en personeelsbeleid. Toch stopt UTS, volgens dagblad Èxtra, een miljoen gulden per jaar om de televisiemaatschappij overeind te houden.

Bron: Persbureau Curacao

5 Reacties op “PBC | Telecuracao ontslaat niemand

 1. @ericlapas schreef;
  “Als kind hoefde ik maar een boek van Diana Lebacs maar te zien kreeg ik een harde plasser zo’n lekker wijf was het.”

  Ik weet het niet hoor, maar mij dunkt dat ericlapas dezer dagen druk in de weer is steeds maar op ‘manera fini’ te benadrukken dat hij een jonge vent is. (zoontje van 4..) Maar daar wijst zijn schrijfstijl helemaal niet op. Ik ken ook een 65 jarige vent wiens 40 jaar jongere vrouw pas is bevallen van een kindje. Weer vader op z’n 65ste, te gek man. 😆

 2. @Ericlapas: “…Als kind hoefde ik maar een boek van Diana Lebacs maar te zien kreeg ik een harde plasser…”

  Kan ook aan je leeftijd liggen. Bij mij althans wel.

 3. @ericlapas, Jonge meiden en op het scherm.. Heeft dat niets met Weinstein te maken?

  @Trouwens MFK zag ik elke dag bij Telecuracao met spotjes neem aan dat MFk daar voor betaalde.

 4. Dit is de wereld op zijn kop (the tail wagging the dog). Als ergens mensen eruit moeten dan is het wel bij Telecuracao. In plaats van te investeren in goede en kwalitatieve programma’s, wordt het geld verspilt aan dure salarissen en kleding.

  Ik weet niet wat het is met de TV lui, Jasmin Pinedo strak geboxtokst. Ik zie Diana Lebacs ook regelmatig op TV. Als kind hoefde ik maar een boek van Diana Lebacs maar te zien kreeg ik een harde plasser zo’n lekker wijf was het. Helaas kon zij ook de verleiding van plastisch chirurgie niet weerstaan. Ik hoop dat de slager die haar dat heeft aangedaan vervolgd is.

  Verder ben ik benieuwd, wat die jonge meiden op televisie bezielt, willen ze aristocratisch overkomen? Jen mucha sanka sushi ku jen idea di kaka den kabes.

 5. Als die één miljoen gulden per jaar ‘opdroogt’, piept ABVO en Telecuraçao anders.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *