PBC | Toeristen boos om illegale rit


WILLEMSTAD – Zeven Amerikaanse toeristen zijn boos omdat ze dachten in een taxi te zitten, maar het bleek een toerwagen te zijn, die daar niet voor verzekerd is.

Dat werd hen verteld na aankomst op Mambo. Ze kwamen van de Megapier. 35 dollar kostte dat ritje. Later bleek het niet om een taxi te gaan, maar om een toerwagen van Does & Cadushi Tours. En die mag dit soort ritjes niet uitvoeren.

Taxichauffeurs op Curaçao klagen al langer over toerwagens en shuttlebusjes die reguliere ritjes van echte taxichauffeurs wegkapen. Toerbedrijven ontkennen dat ze dat doen, maar de Amerikanen hebben hun ervaring nu op video gedeeld.

Bron: Persbureau Curacao

3 Reacties op “PBC | Toeristen boos om illegale rit

 1. Welkom op de KKC @Perry Hoogendam.

 2. Perry Hoogendam

  @Margret,
  We zijn dit incident intern aan het onderzoeken, Het is onze chauffeurs ten strengste verboden, om tijdens een tour andere personen mee te nemen tegen of zonder betaling in onze bussen. Deze werknemer in ons bedrijf zal dan ook passende sancties opgelegd krijgen. Ik mag dan ook aannemen dat ieder wel begrijpt dat wij vanuit het bedrijf met grote bussen, niet het doel hebben een taxi ritje weg te kapen.

  De nieuwe eigenaar van Does Travel.

 3. Margret Smeets

  De nieuwe eigenaar van Does en Cadushi is dus zelf alles behalve dushi.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *