PBC | Topoverleg over e-gates

Topoverleg over e-gates

Op Curaçao wordt topoverleg gevoerd over de slechte inzetbaarheid van de elektronische grenspassage. Dat meldt luchtvaartnieuws.nl. Sinds april 2016 kunnen reizigers via e-gates het land in, maar de poortjes zijn vaak buiten gebruik.

Meestal omdat er geen personeel is. Het overleg moet een oplossing gaan aanbieden.

Bron: Persbureau Curacao

4 Reacties op “PBC | Topoverleg over e-gates

  1. Veel te innovatief voor een land als Curacao. Geldt eigenlijk voor bijna alles, haha.

  2. Het formulier is dan ook niet zozeer voor de immigratiedienst van belang maar voor het toeristenbureau. Voor de statistieken.

  3. Het vooraf invullen van een e-formulier is niet bij iedereen bekend.
    Het is dan ook typisch iets Curacaos. Als ik in Amsterdam mijn parpoort in het apparaat leg, heeft immigratie daar voldoende informatie uit. Zonder extra e-formulier. De klantgerichtheid, zeker tegenover Nederlanders, is bij de immigratie op Hato van een bijzonder gehalte. Misschien moeten die Makamba haters een cursus volgen bij de collega’s in Punda. Daar is het een feest om te worden geholpen.

  4. Hier is dus op de voorhand goed over nagedacht…, of men boycot willens en wetens een stukje service en vooruitgang. Ik gok op het tweede, Curacao moet achterlijk blijven en veranderingen daar kunnen we niet tegen. Voeg daarbij de smoes dat “het banen gaat kosten” en het plaatje is wel compleet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *