PBC | Totale chaos op SOAW

 totale chaos op het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid

totale chaos op het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid

WILLEMSTAD – Er heerst een totale chaos op het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid. Vorige week werd de hoogste ambtenaar geschorst terwijl de PS-minister er niet was, en deze week heeft een deel van het managementteam zich ziek gemeld.

Uit de correspondentie tussen de opzij gezette Secretaris Generaal, Bernice Calmes en de minister blijkt dat de laatste een reden heeft verzonnen om van haar ambtenaar af te komen.

Bronnen binnen het ministerie stellen dat de politieke partij Pueblo Soberano totale controle wil over het ministerie. Ambtenaren die luisteren naar de SG, maar niet naar de partij worden weggepest of geschorst.

Bron: Persbureau Curacao

Een Reactie op “PBC | Totale chaos op SOAW

  1. “Bronnen binnen het ministerie stellen dat de politieke partij Pueblo Soberano totale controle wil over het ministerie. Ambtenaren die luisteren naar de SG, maar niet naar de partij worden weggepest of geschorst.”

    Yep, zo is het! Volgens insiders heeft de PS [lees: Cordoba] deze ministerie ondersteboven gehaald, volgepropt met tuig en onkunde [soort zoekt soort dus] en een chaos van gemaakt. Malafide praktijken, verdelen om te heersen en tweedracht zaaien zijn duidelijke kenmerken van deze bende. Trouwens, als aanhangsel van de PSUV, hoeveel weet de PS/Cordoba/Wilsoe van de witwasserij van PDVSA, daar Whiteman en “arts” zo onder de indruk was van deze navolgenswaardig bedrijf?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *