PBC | Twee Curaçaoënaars doodgeschoten in Nederland

De 25-jarige Faichel Rimon en de 29-jarige Shurandly Rimon doodgeschoten

Twee Curaçaoënaars zijn gisteravond overleden na een schietpartij in Hellevoetsluis. Het gaat om de 25-jarige Faichel Rimon en de 29-jarige Shurandly Rimon. De schietpartij vond rond 6 uur plaats.

Twee traumahelikopters werden ingezet om de hulpdiensten bij te staan. Beide slachtoffers zijn nog gereanimeerd en overgebracht naar het ziekenhuis. Shurandly bezweek daar aan zijn verwondingen. Faichel overleed vanochtend.

De toedracht van de schietpartij is nog onbekend. De politie heeft nog niemand aangehouden.

Bron: Persbureau Curacao

22 Reacties op “PBC | Twee Curaçaoënaars doodgeschoten in Nederland

 1. @Sandra

  Hans is een negatief figuur pur sang, het is niet goed of het deugt niet, vooral als het Curacaosch is, waarbij je je kunt afvragen wat iemand moet voelen hier dag in dag uit tussen de mensen te moeten leven. Dat nekt je m.i.
  Idd is een long stay dan wenselijk.

 2. Ja??? Dus jij jent de slachtoffers?? Was jij toen ook aanwezig???? Jij bent dus klaar voor opname.

 3. Ha, kom nou Sonnyboy, la me nie lachu. Ome Willem heeft niets gedaan anders dan zichzelf vakkundig, maar voornamelijk jou, als professionele jan lul neer te zetten.. Ben jij nou echt zo simpel dat je denkt dat ik ontploft ben? Wie zegt dat ik er niet van geniet/heb genoten? Mensen zijn verschillend Sonnyboy, je mag van mij alles denken wat je over mijn virtuele persoon denkt te denken, het klopt toch voor geen meter. Een oud ventje als jij moet toch beter weten?

  Je begint tekenen van zwakte te vertonen Sonny.. Jammer dat je hulp nodig hebt, dat is echt een groot verschil tussen jij en ik..Ik ben in i.t.t. jou absoluut niet hulpbehoevend. Ook in real life ben ik niet bepaald de hulpbehoevende persoon, hoewel ik rekening houd met, het realistisch besef heb, dat ik ooit wel eens hulp van derden zal moeten accepteren. Bijvoorbeeld indien ik echt een hoge leeftijd zou mogen bereiken of vanwege een hartaanval e.d.. Maar op een forum om hulp smeken door o.m. reacties in de wij-vorm schrijven zal je mij niet op kunnen betrappen. Ik ben een vrij onafhankelijke geest, ook als ik onder druk sta. Jij zo te merken niet!!

  Je bent zo blij dat je hulp krijgt, zo erg is het al met jou gesteld.. Feit is dat ik je nooit heb gevraagd om jouw geestelijke gebreken openlijk op het forum ten toon te stellen, doe je echt helemaal zelf. En wanneer ik reageer dan kun je er niet tegen, da’s toch zielig en zwak Sonnyboy? Wij voeren in feite ‘een soort van’ virtuele pennenstrijd die over letterlijk niets gaat, maar wees nou eens een echte vent en maak zonder hulp af wat jij bent begonnen, zo hoort het sul! 😆

  P.s.,
  geloof me Sonnyboy, als je ‘t toch al over milieu wil hebben, de opvoeding die jij hebt genoten kan niet tippen (aan de mijne,) aan de opvoeding die ik heb genoten.. 🙂

 4. Hahaha Mano,

  Willem heeft jou vakkundig laten ontploffen.

  Zelf-destructie noemen ze dat. Zonder pilletje sla je weer, platvloerse taal uit. Dit geeft aan uit welk een laag milieu je komt! Zelfs pillen kunnen je afkomst niet camoufleren🙈🙈

 5. Haha Mano, zie nu wat er gebeurt als je op mij reageert: je hebt van jezelf gehakt gemaakt! Domme lullo!

 6. Ach, zou een ouwe stinkende bedorven gehaktbal als ome Willem gehakt kunnen maken van Mano? In jouw dromen wellicht. Was eigenlijk niet eens van plan een reactie op jou belachelijke uitdaag-reactie los te laten.

  Wat je eigenlijk doet is Sonny voor schut zetten, alsof hij niet in staat is z’n eigen boontjes te doppen. En dat neem ik je heel erg kwalijk, stomme bejaarde boerenlul! Jij bent niet de enige die te doen heeft met Sonny, maar hij is wel degene die het uitlokt. Ik heb geen hulp nodig en naar mijn weten geldt dat ook voor Sonny! Dus lazer op!

  Ik hoop dat wanneer ik ook bejaard ben nooit zoals jullie word, ik hoef het niet eens te hopen, als bejaarde zal ik nooit het gedrag vertonen dat jou blijkbaar eigen is. Een stel bejaarde mannetjes die zich als een stel puberende apen gedragen, bah, het is om je rot te schamen! Jullie zouden bij wijze van spreken mijn vader kunnen wezen, zo oud zijn jullie al dan vertonen jullie onbeschaamd kinderachtig gedrag, ga je toch schamen Ome Willem, ouwe beschimmelde bal gehakt..

  Tis bovendien niet voor ‘t eerst dat je Sonny komt verdedigen, dat hebben we al vaker meegemaakt. Toen Sonny ongeveer een jaar geleden niet kon opboksen tegen ene Potver3, vond je ‘t ook zo nodig om je ouwe maar zwaar door overmatig alcoholgebruik aangetaste blauw geaderde neus te steken in zaken die jou niets aangingen. Stomme bemoeial!

  Gelukkig dat het een sterke persoonlijkheid betrof die ondanks dat jullie met z’n tweetjes tegelijk op hem inhakten niet capituleerde, toen heb jij uit wanhoop maar besloten dat Potver3 de alter ego van mij, Mano, zou zijn..ouwe lafbek! Gelukkig heeft Redactie toen uitsluitsel gegeven door Potver3 te ontlasten van jullie lafhartige beschuldiging door te verklaren dat Potver3 nooit vergeleken kan worden met Mano… Dus donderstraal op Opa Willem, ik heb geen boodschap aan een lafhartige idiote bejaarde gehaktbal.. wegwezen jij…Shique

 7. Mano als ik jouw reacties zo lees, heeft Sony jou helemaal in de houdgreep. Je reageert als een kip zonder kop. De pilletjes-therapie die hij voor jou bedacht heeft, brengt jou zo te lezen tot razernij. Toch heb je medicatie nodig Mano. Of zoals gezegd, een pilletje. En wees wijs reageer niet op mijn opmerking. Ik maak helemaal gehakt van je!

 8. @Nee hoor Sonnyboy, jij wil gewoon heel graag de bevestiging dat ik inderdaad het verschil tussen een natuurlijke dood en euthanasie niet weet. Geloof jij nou echt dat ik dat verschil niet ken? Zelfs een kind van tegenwoordig kan het verschil tussen een natuurlijke dood en euthanasie uitleggen. Het ging mij simpelweg om een bejaard ‘apenechtpaar’ dat overeenkomstig wijlen het menselijke echtpaar, na jarenlang met elkaar doorgebracht te hebben gezamenlijk sterven. Hoe ze stierven, daar ging het mij helemaal niet om. Kijk es Sonnyboy, ik hou echt rekening met je leeftijd en jouw dwangmatig obsessief gedrag. Ik wil best jouw speciale privé-forumtherapeut zijn hoor, zeg het maar.. 😆

 9. Arme Mano,
  Inderdaad je weet het verschil tussen een natuurlijke dood en euthanasie, kennelijk niet.
  ———–
  Ik verwijs naar je reactie op het artikel van de Telegraaf | Stel dat 64 jaar getrouwd was sterft hand in hand
  (Een natuurlijke dood)

  Jij, Mano reageerde op dit bericht met:

  http://www.ad.nl/rotterdam/bejaard-apenechtpaar-overleden-in-blijdorp~adfbd24e/
  ————
  Bij deze apen werd euthanasie toegepast. Mano vergelijkt dus – zoals gebruikelijk – appels met peren. Daarom: neem op tijd je pilletje in. Je snapt dan dat appels géén peren zijn!

 10. @Maurice
  Als je meer informatie kunt doorgeven die de NL politie niet heeft houdt iedereen zich op dit forum ongetwijfeld aanbevolen.
  @Fran, helemaal correct. Het is en blijft triest.

 11. @Haha, nou, een pillenman zal ik ongetwijfeld worden mocht ik net zo stokoud worden als jij Sonnyboy. Voor zover ik weet bestaan er geen bejaarden die niet afhankelijk zijn van hun dagelijkse portie pilletjes..dus proost Sonny. 😆

  Dat je mij dood wenst verbaast me i.v.m. jouw steeds agressievere obsessief optreden (OCD gedrag) jegens mijn virtuele persoon in het geheel niet. OCD houdt o.a. in het dwangmatig herhalen van bijvoorbeeld ‘pillen innemen’. Dat herhaal je al meer dan een halfjaar, vrijwel iedere dag, en volgens jou stoort het mij ook nog….tenminste, dat wil je, dat denk je en dat hoop je Sonnyboy, ook al is het niet het geval. 😆

  Dat je niet in de gaten hebt dat het niet werkt heeft te maken het dwangmatig obsessief gebeuren in je harses. Maar goed, als je toch al een bepaalde leeftijd hebt bereikt is het aan mij om daar rekening mee te houden, wat ik dan ook doe. Dag Sonny.. 🙂

 12. Oh mijn God,

  Mano, de pillenman, is uit zijn coma ontwaakt. Dit zal wel weer uitlopen op een racistische scheldpartij. Neem snel je pilletjes in Mano. (Dan weet je ook het verschil tussen een natuurlijke dood en euthanasie) 💀☠️

 13. Interessant dat Maurice the Menace over uitgebreidere ( inside?) info beschikt dan de NLandse politie. Doet mij toch ff denken aan onze Bandabousche Oracle die ook heel vaak over info beschikt waar menig geheime organisatie jaloers op zou zijn.

  http://www.telegraaf.nl/binnenland/27320366/__Dubbele_moord_volgde_op_vete__.html

 14. Fran, wat ben je een ongelooflijke slijmbal.

  Deze familie zat tot over de oren in de drugshandel. Bewaar je wensen voor onschuldige slachtoffers, niet voor dit tuig.

 15. Diep triest. Kracht toegewenst aan familieleden en naasten.

 16. Baaaaaaaard Henk, baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaard

 17. Onschuldige jongens? Als je dat gelooft ben je rijp voor opname in de Capriles kliniek.

 18. Ongelooflijk triest kun je wel zeggen

 19. @Sonny

  Helemaal eens, dat blijkt ook uit de link bij mijn post.
  Triest hoor.

 20. Treurig allemaal, en dt zo voor het eind vh jaar.

  Ik zag net deze link van het Algemeen Dagblad;

  http://www.ad.nl/voorne-putten/familie-kent-daders-van-de-dubbele-moord-op-tweede-kerstdag~ad006acf/

 21. Ongetwijfeld niet vermoord wegens vals zingen in de kerk.

 22. Totaal onschuldige jongens. Dát kunnen we in ieder geval wel op voorhand vaststellen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *