PBC | Twee lichamen hadden beiden nekschot

Twee lichamen hadden beiden nekschot | Foto StreaLuz

Twee lichamen hadden beiden nekschot | Foto StreaLuz

WILLEMSTAD – De twee dode mannen die vanochtend werden gevonden op het terrein van Koraal Tabak hadden allebei schotwonden in de nek. Ook was hun gezicht zwaar toegetakeld.

De politie spreekt van een dubbele moordaanslag. Die zou een paar uur voor de vondst van de twee lijken hebben plaatsgevonden.

De identiteit van één van de mannen is inmiddels bekend, maar de familie is nog niet ingelicht. Beide slachtoffers komen uit Curaçao.

Bron: Persbureau Curacao

8 Reacties op “PBC | Twee lichamen hadden beiden nekschot

 1. stanley Held

  Beste Marcel, zegt veel over jouw. Een perfecte maatschappij zoals bestaat niet. Zon en vertier is leuk. Wat is jouw bijdrage? Heb toevallig drie. Jouw opmerking is zeer laag. Jij hebt geen respect voor jouw mede mens vriend. Was op Curacao politieagent ook hier. Daarna reclassering. Wat ik weet dat elke maatschappij zijn regering kiest. Jij hebt gekozen om daar te wonen. Jij wil alleen de krenten uit de pap. Ook ik ben niet daar geboren. Wat jij doet is kritiek leveren om jouw doel te halen. Jij hebt mij diep gekrenkt. Ben blij dat ik mijn doel heb gehaald. Vertrek dan hebben wij het hier rustig. Die uitspraak van jouw, had Hitler ooit gedaan. Na zoveel jaren ben jiij nog steeds naar een ubermens. Jammer. Ligt aan jouw ouders. Hechtingsfase is bij jouw verkeerd verlopen. Hoop dat jij iets wijzer wordt, voordat jij wat schrijft. Voed jouw kinderen op zoals jij denkt. Jij heb hulp nodig.

 2. Stanley, een normaal mens zou walgen van zonen als deze.

  Jij blijkbaar niet. Ik hoop van harte dat je impotent bent, want mensen als jij zouden geen kinderen moeten krijgen.

 3. stanley Held

  Hoeft niet, maar het zou jou zonen zijn. Harteloze mensen.

 4. Abraham Mossel

  @ M , wat heeft NL er nou weer mee te maken lam L.L . En als je zoveel weet omdat je bij de anp gewerkt heb, waarom los je dan niet de opdracht gevers van de moord op H Wiels ff op, omdat het toch zo’n kleine gemeenschap is???. bij de hand.

 5. Laten we de Toeristen maar op hun gemak brengen-in Nederland zijn deze praktijken dagelijks aan de orde-laat niemand u anders wijsmaken-alleen de meest brutale moorden halen de kop-kranten-er word in Nederland heel veel stil gehouden over de dagelijkse afslachtingen in de onderwereld-Ik weet er veel van daar ik jaren voor de anp heb gewerkt-Curacao is een kleine gemeenschap waar je bijna alles hoort en niets echt kan verbergen.Nederland is sinds de open grenzen (en dat is niet Antillen of Suriname-maar Europa) zeer crimineel geworden en de plaag is van Chinezen-Bulgaren-Polen en Russen.

 6. @Marion
  Ongeacht wie wat, dit zijn capo di capo praktijken en horen niet in zo’n kleine gemeenschap als C thuis, lijkt mij. Je opmerking is dus ook buiten proporties.

 7. Voor mijn gevoel ook, maar ja gevoel is een mening zonder argumenten….

 8. Deze mannen zullen niet vermoord zijn omdat ze vals hadden gezongen in de kerk.

  Ik denk daarom niet dat het nodig een dag van nationale rouw hiervoor af te kondigen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *