PBC | Twee verkeersdoden dit weekend

Op Santa Rosaweg en Kaminda Monica Kapel-Matheeuw | Persbureau Curacao

Op Santa Rosaweg en Kaminda Monica Kapel-Matheeuw | Persbureau Curacao

WILLEMSTAD – Twee bijna identieke ongelukken hebben dit weekend het leven gekost aan twee mensen. Shuxian Deng, geboren in China op 7 mei 1993 verongelukte ter hoogte van de McDonalds op de Sta. Rosaweg.

De 50-jarige Raymond Feliciano Hortencia kwam om het leven na een ongeluk op de weg van Soto naar de stad. Beiden in een eenzijdig ongeluk.

Shuxian zat achterin een Mitsubishi Outlander. De chauffeur verloor bij de stoplichten de macht over het stuur en botste tegen een tuinmuur aan. Het slachtoffer droeg geen gordel en overleed ter plaatse aan haar verwondingen. De chauffeur is met spoed naar Colombia overgebracht. Zijn toestand was zondagavond nog steeds kritiek. Hortencia vloog zondagmiddag rond drie uur over de kop op de Kaminda Monica Kapel-Matheeuw.

De politie vermoedt ook hier dat de man te hard heeft gereden en de macht over het stuur is kwijtraakte. Ook Hotencia droeg geen gordel. Hij werd uit de auto geslingerd. In kritieke toestand is het slachtoffer vervolgens naar het Sehos vervoerd en daar om even over vier uur overleden. Shuxian en Raymond zijn het 9e en 10de dodelijke verkeersslachtoffer dit jaar op Curaçao.

Bron: Persbureau Curacao

7 Reacties op “PBC | Twee verkeersdoden dit weekend

 1. Op Curacao leert men niet van telkens maar weer : ‘dood door geen gordel dragen te hebben’! Die gordel is er niet voor niets: je bent niet stoer om hem niet te dragen en je bent niet onsterfelijk. Wel DOM.

 2. henriques

  Ongelooflijk dat Lips er iedere keer wordt bijgehaald. RIP aan de slachtoffers en hun nabestaanden.

 3. Pannenkoek, als je bij zo’n idioot van een bestuurder als passagier in de auto start spoor je zelf ook niet.

  En ga maar eens kijken wat de bestuurder dan voor een straf gaat krijgen, dan begrijp je mijn opmerking over Irma Lips, onnozele Pannekoek en Lailo.

 4. Helemaal met Pannenkoek eens.

 5. Pannenkoek

  Compleet ongepaste reactie, Menno.
  De Chinese zat als passagier in de auto ( lezen is kennelijk niet je sterkste eigenschap).
  En wat je ook van Irma Lips denkt, jou opmerking slaat in dit verband helemaal nergens op. Heeft niets met dit bericht te maken.

 6. Geen medelijden met te hard rijdende randd*bielen.

  God zij dank namen deze twee idioten geen onschuldigen mee de dood in.

  Al denkt Irma Lips daar anders over.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *