PBC | Universiteit wil in cassatie om Goede

Rechtor UoC Francis de Lanoy

Rechtor UoC Francis de Lanoy

WILLEMSTAD – De Universiteit van Curaçao legt zich nog niet neer bij de zaak Goede. Zij meent dat de rechter fouten heeft gemaakt.

Daarom is er juridisch advies ingewonnen om te zien of in cassatie gaan, zin heeft. Vorige week kende het Hof in hoger beroep een schadevergoeding toe van meer dan 4 ton aan de ex rector magnificus, Miguel Goede. Die zou gefraudeerd hebben.

Maar de rechter constateerde dat de universiteit zelf gefraudeerd heeft om hem weg te krijgen en stelde Goede in het gelijk.

Bron: Persbureau Curacao

3 Reacties op “PBC | Universiteit wil in cassatie om Goede

  1. In plaats van in cassatie te gaan zou UoC een rechtszaak moeten aanspannen tegen Wilfred Flocker en Dennis Dambruck die verantwoordelijk waren voor het ontslag van Goede en dus ook voor de schade van vele tonnen.

    Maar Flocker en Dambruck zitten nog steeds in het bestuur van de UoC en gaan natuurlijk geen rechtszaak tegen henzelf beginnen.

    Dus wordt er maar in hoger beroep gegaan, en daarmee nog meer gemeenschapsgeld en geld van studenten verkwist.

    Ik weet niet wie de advocaat van UoC is, maar het zou me niets verbazen als dat het kantoor is waar Flocker als advocaat werkt.

  2. Welja dan wordt toch gewoon het college-geld nou ja schoolgeld verhoogd om de advocaatkosten en dergelijke te betalen. Alles op kosten van de bevolking. Dat is makkelijk procederen.

  3. Deze zaak heeft de gemeenschap en UOC al te veel gekost. Laat de personen maar op persoonlijke titel en met Eigen geld verder produceren!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *