PBC | Vakbond PWFC wil CAO-gesprek aan met Damen

 | Persbureau Curacao

 Damen Shiprepair | Persbureau Curacao

Vakbond PWFC wil zo snel mogelijk beginnen met nieuwe CAO-onderhandelingen voor personeel van het DOK. Damen Shiprepair nam vorige week het stokje over van de Curaçao Droogdok Maatschappij.

Het bedrijf in Gorkum heeft ook al het DOK-personeel overgenomen. Samen met de overheid wordt geïnvesteerd in training en scholing van lokaal technisch personeel. Daar horen wat de vakbond betreft ook nieuwe arbeidsvoorwaarden bij.

Bron: Persbureau Curacao

2 Reacties op “PBC | Vakbond PWFC wil CAO-gesprek aan met Damen

  1. ach kijk de kladlopers van de vakbond ruiken inkomsten-wees blij dat ze werk hebben-als nieuwe eigenaar gooide ik de deur voor vakbonden gewoon dicht.
    Eerst een paar jaar presteren voordat je OOIT met eisen kunt komen.

  2. Abraham Mossel

    Je kan ook schrijven PWFC wil de boel zo snel mogelijk naar de kloten hebben, voor dat de werknemer wat gepresteerd hebben zijn zij al aan het zeiken over meer geld, ik hoop dat Dammen een het personeel op proeftijd van twee manden heeft genomen, zodat ze de rotte apels er meteen uit kunnen fikkeren, bij mij kwam er geen personeel aan het werk als zij bij de bond zaten, ik moest niks hebben van dat zooitje opvreters en ik zou nu nog het zelfde hand haven bij de bond geen werk voor jou ga maar lekker bij de bond werken, meestal zijn de bond medewerkers afgekeurde luiaardsen die te beroerd waren om een werkgever een paar centen ter laten verdienen,nee de schooiers moesten zelfs meer verdienen en zonder bedrijfs verantwoording dan de werkgever. Misselijk volk die figuren bij de bond.kom maar met kommentaarbraham Mossel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *