PBC | Veel bekende gezichten bij partij Korsou di nos tur

Korsou di nos tur met o.a. Amparo Dos Santos, Carlos Monk, Menki Rojer, Chester Peterson

Nieuwe partij ‘Korsou di nos tur’ met o.a. Amparo Dos Santos, Carlos Monk, Menki Rojer, Chester Peterson, Norbert Ribeiro, Elvis d’Andrade en Frensel Marchena

WILLEMSTAD – Het was een parade van bekende gezichten, zondag bij de lancering van de partij Korsou di nos tur, van zakenman en ex-CPA-baas Amparo Dos Santos. Blikvanger is ex-minister van justitie Norberto Ribeiro.

Ook oud-minister van onderwijs Carlos Monk staat op zijn lijst. Monk is verdachte in de moordzaak van Wiels.

Andere bekende gezichten zijn kritische ambtenaar en politiek commentator Menki Rojer, ex-FOL-gedeputeerde Frensel Marchena en advocaat Chester Peterson.

Niet in partij-tenue maar wel als belangstellende bij de presentatie was MFK-Statenlid Amerigo Thodé met een aantal van zijn broers. De partij van Amparo Dos Santos wil in september meedoen aan de verkiezingen en streeft naar onafhankelijkheid van Curaçao en armoedebestrijding.

Bron: Persbureau Curacao

9 Reacties op “PBC | Veel bekende gezichten bij partij Korsou di nos tur

 1. e partido di LA-I-DRON
  onafhankelijkheid?–whoehaa daar komen de biljoenen aan
  Justitie?-whoehaaa kan die scheve oen advokaat eens gelijk krijgen ook.
  Economie? ze weten echt niet wat dat inhoud—o ja veel reizen op kosten van de belastingen.
  op de foto zien ze er wel allemaal erg triest uit.of gewoon erg ongeloofwaardig.

 2. deze partij, door de familie Dos Santos opgericht, heeft voldoende middelen, om minstens 3 zetels te kunnen kopen.
  voor 100 NAF heb je een stem.
  op verkiezingsdag gaande busjes weer rijden naar de mundi om de mensen om te kopen.
  ach als je niks hebt maakt het niet uit wie er regeert.
  dus ik neem het hen niet kwalijk, dat ze die 100 naf aanpakken.

 3. Ben je crimineel? Ben je mislukt? Kan je nergens een baan krijgen? Heb je een strafblad?

  Dan is Korsou di nos tur er voor jou!

 4. Korsou di nos tur: Een slappe aftreksel van de MFK zwendel-bende zonder een charismatische persoonlijkheid en praatjesmaker.

 5. Partij voor Monk-ey business!

  Ribeiro moet wel heel erg in de problemen zitten dat hij zich tot dit gezelschap verlaagt. Of wordt hij soms gechanteerd?

 6. Ik vind de terugkeer van de mafkees Carlos Monk wel vermakelijk. Overal is hij mislukt en uitgekotst, maar hij weet toch steeds weer een sushibak te vinden waar hij inpast.

  Kan niet wachten tot deze schaamteloze zakkenvuller weer met zijn Che Guevara shirt over zijn te dikke buik de wijken in gaat.

  Qua drankgebruik evenaart hij Rob Blaauw van HBN Law, ja die toen hij werd aangehouden zei dat hij niet dronken was maar medcijnen had ingenomen (over laffe ratvocaten gesproken), dus als Monk dadelijk weer wat te besteden heeft kunnen we weer leuke foto’s van een zwaar aangeschoten Monk verwachten in de Vigilante.

  Hasta siempre ComMonkdante! Dos Santos o muerte!

 7. De laatste poging om de in Amerika in beslag genomen miljoenen van dos Santos vrij te krijgen. Als Curaçao het laatste beetje geloofwaardigheid in de wereld wil verliezen moeten wij met dit soort of gelijkwaardige partijen in zee gaan. Beter is de kieswet aanpassen en voor de verkiezingen alle kandidaten van de deelnemende partijen screenen.

 8. Tja, als je bijna 900 stemmen nodig hebt om mee te mogen doen, kruipt er wel eens wat koren tussen het kaf, of beter :ratten tussen de muizen

 9. Het is toch knap, zoveel porkeria bij elkaar weten te krijgen in 1 partij.

  Ze beseffen dat zelf ook wel, want hun gezichten staan erbij alsof ze net te horen hebben gekregen dat hun schoonmoeders bij hen komen inwonen.

  Wat een treurigheid.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *