PBC | Verdachte brand auto Serphos vandaag voorgeleid

Er vlogen die week meer auto’s van justitiemedewerkers in brand

De 26-jarige man die de auto van Norman Serphos in brand zou hebben gestoken, krijgt vandaag te horen of-ie langer moet zitten.

De auto van de woordvoerder van het OM ging in de nacht van 9 op 10 mei in vlammen op, na een ontploffing. Met behulp van de wijksecurity vond de politie even later een man aan in zijn auto, die sterk naar benzine rook.

Overigens vlogen er die week meer auto’s van justitiemedewerkers in brand. Er zijn aanwijzingen dat er meer mensen betrokken zijn bij pogingen om het Openbaar Ministerie te intimideren. Want dat is wat het OM denkt.

Bron: Persbureau Curacao

6 Reacties op “PBC | Verdachte brand auto Serphos vandaag voorgeleid

 1. Abraham Mossel

  De verdachte mag nog eens 60 dagen in zijn cel nadenken om te vertellen wie zijn opdrachtgever is, komt hij binnen 60 dagen vrij, dan heeft hij ge tokkelt.

 2. Redactie

  @Richard, Het vraagje hebben wij niet gezien, vragen worden door ons altijd behandeld en beantwoord. Stond de vraag in de reacties of in de feedback? Wij verwijderen zelden tot nooit vragen in de comments, tenzij deze niet voldoet aan de regels.

  Met vriendelijke groet,

  KKC Redactie

 3. Had ook een vraagje maar die is weg gehaald van knipselkrant.
  op 29-5-2017was M.Vaders te gast bij radio mas.M.Vaders had gezegd dat er bij haar was ingebroken in de maand mei j.l.De inbreker liet haar juwelen en flatscreen staan.Alleen werd haar ipad meegenomen.De deur waar de inbreker toegang kreeg tot haar woning was voor haar een raadsel zelfs onmogelijk.
  Wat is er in Gods naam a/d gang?

 4. We kunnen hier kort over zijn “Toeval bestaat niet” Ik hoop dat justitie medewerkers niet geïntimideerd voelen en bang worden. Indien nodig moeten we een vrijwillige ploeg vormen om de veiligheid van alle Justitiemedewerkers te garanderen.

  Men moet onderzoeken of de rechter die oordeelde dat M. Vaders zowel Cooper als Schotte mag verdedigen zich geïntimideerd was.

 5. En terecht!!!
  We willen weten wie hem betaald heeft…dat heeft haast…

 6. Nu het om Norman Serphos gaat handelt het OM snel, maar milljoenenfraudeur Stephen Capella van Girobank loopt nog steeds vrij rond.

  Meten met twee maten?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *