PBC | Verdachte handelde uit zelfverdediging

"Urvin M. handelde uit zelfverdediging toen hij zijn 15-jarig buurjongetje Steven Ersilia neerknalde" aldus Mr. Marije Vaders

“Urvin M. handelde uit zelfverdediging toen hij zijn 15-jarig buurjongetje Steven Ersilia neerknalde” aldus zijn advocate Mr. Marije Vaders

WILLEMSTAD – Urvin M. handelde uit zelfverdediging toen hij zijn 15-jarig buurjongetje Steven Ersilia neerknalde. Dat zegt zijn advocaat, Marije Vaders.

Gisteren stond Urvin terecht omdat hij op Eerste Kerstdag 2013 terugschoot op de buren. Die waren boos omdat de hond van Urvin hun tuin in was geslopen en de varkens had gebeten.

Beide families trakteerden elkaar op een kogelregen. Waarbij de jonge Steven werd geraakt en op slag dood was. Het Hof doet over twee weken uitspraak.

Bron: Persbureau Curacao

3 Reacties op “PBC | Verdachte handelde uit zelfverdediging

  1. het hebben van een vuurwapen is moord met voor bedachte rade.
    alleen straffen voor het bezit van een vuurwapen, is niet voldoende.
    als je een vuurwapen koopt, dan koopt je het niet om mee te gaan zwemmen.

  2. Rustig aan Gerard, ik huldig het standpunt dat niemand zichzelf heeft gemaakt, vaak wordt men gevormd dan wel misvormd door omstandigheden die niet altijd binnen een individu zijn eigen bereik liggen. Ik zie hier ook zat achterbuurt figuren uit Europa het eiland opkomen, dat is hetzelfde laken en pak, vaker hadden die wel meer kansen, maar hebben ze ongebruikt gelaten. Die mensen kun je terecht wat verwijten, hier is dat nog maar te bezien.

  3. Als ik dit zo lees is het enige verschil tussen deze families en hun varkens dat hun varkens meer fatsoen hebben.

    Laat ze elkaar afknallen, dat scheelt ons weer het dagtarief van 240 gulden van Bon Futuro.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *