PBC | Vervuiling wordt aangepakt

Inspecteur-generaal Jan Huurman van de Inspectie voor de Volksgezondheid gaat het X-team leiden

Gezondheidsminister Suzy Camelia-Romer is er klaar mee: de vervuiling op het eiland. Daarom heet ze een X-team in het leven geroepen. Deze moeten een grote schoonmaak op het eiland houden.

Inspecteur-generaal Jan Huurman van de Inspectie voor de Volksgezondheid gaat het X-team leiden.

Bron: Persbureau Curacao

3 Reacties op “PBC | Vervuiling wordt aangepakt

 1. LOL, nu alvast 4 vuilnisauto’s reserveren om al de troep op te ruimen.
  Maar goed initiatief het is te schandalig voor woorden al die troep.
  Misschien ook een idee voor de verschillende scholen in hun lespakket op te nemen waar kids jun afval moeten droppen, vooral omdat het vaak niet van huis uit wordt meegegeven!

 2. Camelia-Romer is al een tijd bezig met opendeuren intrappen, wordt het niet niet om de echte problemen in de gezondheidszorg aan te pakken? Het zal mij niet verbazen als haar man ook een schoonmaakbedrijf blijkt te hebben.

 3. En wat gaat dat X team doen? Niets! EH….Schoonmaak houden? bij de verantwoordelijken bij de overheid die hun werk niet goed doen? Zolang de overheid zich zelf niet aan de regels houdt wat verwacht Suzy dan van de bevolking.
  De illegaliteit (o.a. bouwen) zou aangepakt worden, niet dus! Controle op dumptrucks met afval die niet de richting Malpais nemen worden niet gedaan, beladen trucks met steenslag die lading verliezen worden niet aangehouden.
  We kunnen wel stellen controle op de naleving van wetten een vereiste is om een goede samenleving en een schoon eiland te bevorderen, echter onze overheid doet gewoonweg niets. Nou ja, niets? Alleen maar bla bla bla!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *