PBC | Vier vuilniswagen onderweg naar Curaçao

Selikor | Persbureau Curacao

Selikor | Persbureau Curacao


WILLEMSTAD – Vier nieuwe vuilniswagens zijn onderweg naar Curaçao. Dat zegt Selikor-directeur Wesley Cook. Deze week worden die verscheept vanaf Italië.

De reis met de boot duurt twee weken. Daarna moeten de auto’s worden gekeurd, in de huisstijl worden beplakt en dan kunnen ze half maart de weg op. Selikor heeft vele problemen om het huisvuil op tijd op te halen, vanwege materieelproblemen.

In de loop van het jaar worden er nog vier extra vuilophaalauto’s besteld. De kosten voor één zo’n truck is ongeveer 450 duizend piek.

Bron: Persbureau Curacao

4 Reacties op “PBC | Vier vuilniswagen onderweg naar Curaçao

  1. Sjoerd Meijer

    Wanneer gaan deze heren kleur bekennen door met hun naam te ondertekenen?

  2. uit italie, het thuisland van de maffia?
    ik suggereer niks, maar toch weer een beetje verdacht.

  3. Laat ze even langs de Staten rijden en alles wat daar zit en een strafblad heeft, verdachte is of ongescreend is weghalen.

    Dat zijn welgeteld 5 statenleden.

  4. De wagens moeten worden gekeurd en in de huisstijl worden beplakt en dan komt het langstdurende van het hele traject….er moet een foto worden gemaakt met liefst een minister er op samen met de vuilnisauto. Deze minister gaat dan op listige manier laten blijken dat hij en zijn partij dit voor elkaar hebben gekregen en dat zonder zijn hulp Curacao een stuk verder naar de vervuilende verdoemenis zou gaan. Het is niet te hopen dat dit, zoals in het verleden wel eens het geval was, maanden moet gaan duren, want die wagens zijn nu nodig.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *