PBC | Vrouw ontkent bedreiging Römer

Elvira Rosaria Statie ontkent bedreiging

Waarnemend MOT hoofd Elvira Rosaria Statie ontkent bedreiging

De vrouw die door VDC-hoofd Michael Römer zou zijn bedreigd met een vuurwapen, ontkent. Dat laat haar advocaat in een schriftelijke verklaring weten.

Römer kwam begin deze week in het nieuws en het OM liet weten een feitenonderzoek te starten. Maar volgens de advocaat van de vrouw is er nooit aangifte gedaan en is er geen sprake van bedreiging.

Bron: Persbureau Curacao

4 Reacties op “PBC | Vrouw ontkent bedreiging Römer

 1. Heb vernomen dat naaam en telefoonunmer van Elvira Rosalia geschreven staan op de muur van het herentoilet in de MFK sede met de tektst:
  Ben je hot, bel dit nummer bij het MOT.

 2. Tuurlijk ontkent Elvira Rosaria dat, ze doet alles om dit schandaal in de doofpot te stoppen of kleiner te maken voor beiden.

  Elvira en Michael Romer hadden beter hun driften onder controle kunnen houden, want dit kost hen hun banen bij MOT en VDC. En hun reputatie is voor altijd besmet.

 3. Daan Banaan

  Ja, volgens mij kan je een trio beter buiten de overheidsinstanties voortzetten.

 4. Joep Meloen

  In dit geval is het niet belangrijk of er aangifte is gedaan. Enige dat telt voor een persoon op een functie als hoofd VDC is OF het heeft plaatsgevonden.

  Los daarvan zou hij uberhaupt nooit deze functie mogen bekleden. Als er iemand integer zou moeten zijn dan is het het hoofd VDC wel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *