PBC | Weekend vol ongelukken

Weekend vol ongelukken | Extra

Ook dit weekend weer veel ongelukken op Curaçao. Zaterdagmiddag was het raak op de Jan Noorduynweg. De bestuurder moest worden bevrijd door de brandweer Op de Winston Churchillweg raakte een motorrijder gewond nadat hij geen voorrang kreeg.

En op de Sta Rosaweg reed een man onder invloed rechtdoor over de middenberm. Ter hoogte van cafe Baranka in Tera Kora sloeg een dronken automobilist over de kop. Ook daar moest de brandweer helpen.

Bron: Persbureau Curacao

Een Reactie op “PBC | Weekend vol ongelukken

  1. Het aantal ongelukken per capita is hier idioot hoog. Dan zou je denken dat men iets gaat doen aan de verkeersveiligheid.
    Bv politie gaat handhaven op gebied van helm, veiligheidsgordel, gebruik telefoon etc en de overheid schroeft de eisen voor de rijvaardigheid flink omhoog.
    Maar niets van dit alles, we gaan door zoals altijd en uiteindelijk moeten dan de premies van de verzekeringen omhoog omdat er zo immens veel aanrijdingen gebeuren op zo’n klein eiland, waar de snelheden zeer laag liggen.

    Het zou zo mooi zijn wanneer de regering eindelijk eens het licht gaat zien, maar vrees dat dit nooit gaat gebeuren. Er valt immers niets achterover te drukken bij handhaving en het zou inhouden dat politie agenten naar de herscholing moeten. Velen kennen de regels namelijk zelf ook niet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *