PBC | Wilde acties leggen verkeer plat naar de stad

Errol Cova, leider van de Solidaridat Sindikal, zegt niets te weten van deze acties

Boze vakbondsleden zouden morgen staken, maar zijn vandaag al begonnen. Alle toegangswegen naar de stad vanaf Bandabou zijn geblokkeerd. Het is niet duidelijk of de vakbonden deze blokkade ondersteunen.

Errol Cova, leider van de Solidaridat Sindikal, zegt niets te weten van deze acties.

De aangekondigde actie van morgen was gericht tegen het massaontslag bij UTS en de premieverhoging van de autoverzekeraars. Ook moet het minimumloon omhoog.

Bron: Persbureau Curacao

7 Reacties op “PBC | Wilde acties leggen verkeer plat naar de stad

 1. @Frits
  Volledig mee eens. Er is geen enkele constructieve bijdrage te verwachten vanuit de vakbonden, terwijl het eiland economisch zowat aan de grond zit. Derechi is het enige woord die zij kennen. Dat er tegenover rechten ook verplichtingen zijn, hebben zij nooit van gehoord. Dat de digitale wereld razendsnel is veranderd is Cova lijkt Cova totaal te zijn ontgaan. UTS en nog een paar andere overheids nv’s worden decennia lang gebruikt als sociale werkplaatsenwerkplaatsen.

 2. Hoe dom kun je zijn door dat kleine beetje economie wat je hebt naar de kloten te helpen door andere te beletten naar hun werk te gaan. Cova moeten ze opsluiten, deze man is staatsgevaarlijk.

 3. 3 fouten in 2 regels, oei.

 4. Heb ik het verkeerd? Is h=elmans, soms?

 5. Abraham Mossl

  De vazal en hoofd Troll weet van niks van deze weg blokade, grotere leugen van deze door Gerrit de de Raaf betaalde oproerkraaier en schreeuwende tuinkabouter kan je niet in denken, hij vergeet er alleen bij te vertelen dat hij ja hij Cova al dagen lang het mondy volk zo op jut dat zij inderdaad deze dingen zonder verstand gaan doen ze weten niet beter, en waar is de politie en des noods het leger, kunnen de stakers gaan schreeuwen dat ze de rechts handhavers gaan verbranden, lazer toch op Cova en achterbakse Gerrit de Raaf hier zit jij voor 100 % achter schooier al is de leugen nog zo snel de waarheid achter haald hem wel, Cova En Gertje, jullie moeten gewoon verantwoordelijk worden gesteld, en Cova moet morgen direckt opgepakt worden voor haat zaaien rijen en ophitsen met gevolg een volks opstand en een gevaar voor de democratie.

 6. Ja de minderheid van het volk, die zich laten lijden door een voksmenner

 7. Dat doen ze om het volk achter zich te krijgen. Slim hè?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *