PBC | Wildgroei reclameborden gevaar voor verkeer

Wildgroei reclameborden gevaar voor verkeer | Foto Extra

Wildgroei reclameborden gevaar voor verkeer | Foto Extra

WILLEMSTAD – De wildgroei van reclameborden langs de kant van de weg, heeft een nieuwe dimensie gekregen op de Rooseveltweg. Op het terrein van Pizzahut, pal langs de weg staat een bord van 7 meter breed en 4 meter hoog.

Veilig Verkeer Curaçao heeft bezwaar gemaakt en roept de fastfoodketen op om het gedrocht te verwijderen.

Die zou de veiligheid van het verkeer in gevaar brengen. Curaçao heeft een probleem met reclameborden. Wetgeving ontbreekt, waardoor de politie het probleem niet aan kan pakken.

Bron: Persbureau Curacao

4 Reacties op “PBC | Wildgroei reclameborden gevaar voor verkeer

  1. he he eindelijk weer iets wat de regering goed kan gaan regelen en orde en inkomster ervan op orde kan krijgen.Dit is gewoon gezichts vervuiling waat een paar lieden lekker vet geld mee verdienen en de burger moet er maar naar kijken-laat ze vergunningen aanvragen en er vet voor betalen-dan verdwijnen de meeste van zelf wel weer.

  2. Kom vooral ook op de Caracasbaaiweg kijken. Kleine bordjes van eetgelegenheden t.o. Janweh hebben er nogal en handje van hun dagmenu erop te proppen. Bijster irritant.

  3. Die gigagrote felle LED schermen zijn veel irritanter / meer afleidend, vooral ‘s avonds. B.v. hoek Cas Coraweg / Schottegatweg Oost.

  4. Minister Balborda heeft misschien veel niert goed gedaan, een ding deed hij wel goed. Hij liet al die reclamerommel langs de doorgaande wegen weghalen. Hij deed dat o.a. met een beroep op de verkeersveiligheid. Wat zie je nu langs de Caracasbaaiweg? Er ontstaat weer een heel oerwoud van reclameborden. Nu nie taan lantaarnpalen en zo maar op speciaal geplaatste ijzerenpalen. Het wordt weer afschuwelijk. Weg ook hiermee.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *