PBC | Yael Plet geeft namen door in omkoop schandaal

Zijn partij heeft in een reactie gezegd dat geen van de overgebleven Statenlieden van de blauwe partij omkoopbaar zijn | Extra

Yael Plet heeft meer dan 300 duizend gulden aangeboden gekregen om zich aan te sluiten bij de groep van Gerrit Schotte in de Staten. Dat meldt de Èxtra. De MAN-politicus is niet ingegaan op het aanbod, maar heeft aangifte gedaan.

Daarbij heeft hij de de namen van betrokken mensen ook gemeld. Zijn partij heeft in een reactie gezegd dat geen van de overgebleven Statenlieden van de blauwe partij omkoopbaar zijn.

Bron: Persbureau Curacao

16 Reacties op “PBC | Yael Plet geeft namen door in omkoop schandaal

 1. Bewijzen liggen bij het OM

 2. @Whahahaaa, inderdaad Karel! Verzinsels en leugens vertellen is op Curaçao aan de orde van de dag…Het is niets nieuws. Dat was 200 jaar geleden al niet anders. Op KKC is het ook niet anders, maar wil toch ff melden dat Redactie niet verantwoordelijk is voor de de dagelijkse porties verzinsels en leugens op dit forum. Heb begrepen dat het eigenlijk gewoon is op kleine Caribische eilandjes. 😆

  Lees onderstaande tekst uit het stuk ‘Beneden de wind’ van J.van de Walle.

  “Het bewaren van een politiek evenwicht in een gemeenschap van honderdduizend mensen is misschien moeilijker dan in een land met dertien miljoen inwoners. In zo’n gemeenschap speelt afstandsverkorting nu eenmaal een grote rol. Men kent en men ontmoet elkaar. De gewone kiezer ziet de door hem gekozen en bewonderde politicus dagelijks over straat lopen. Men hoopt dat een minister, een statenlid of een lid van de eilandsraad in staat is iets te doen voor de mens in nood. Maar als de mens in nood een beroep doet op de man van zijn keuze blijkt dat ook deze niet tot wonderen in staat is. Men laat zich gewillig afschepen met halve beloften, vage toezeggingen en wat vriendelijke woorden, die verder geen betekenis hebben.”

  “Geruchten doen de ronde, kleine verdachtmakingen kunnen monsterlijke afmetingen aannemen, kortom de mens, en vooral de mens die een plaats in het openbare leven zoekt, krijgt al spoedig iets van een koorddanser die over het gespannen touw wankelt in de wetenschap dat er geen vangzeil is maar alleen een donkere, duizelingwekkende diepte onder zijn voeten.”

  http://www.dbnl.org/tekst/wall006bene01_01/wall006bene01_01_0020.php

 3. Respect voor Yael. Eindelijk iemand met ballen. Wie volgt.

 4. En er moet ook gekeken worden naar de rekening van Moses. Zij moest n.l. voor de verkiezingen totaal niets van de MFK hebben.

 5. Gerrit S. bevindt zich op glad ijs. Jij kunt niet altijd winnen , beste beroepsfraudeur.

 6. SPANNEND: onder het genot van een kopje Navarro koffie zeker, hahaha. 80/20! Tachtig procent van wat op Curacao verteld wordt is verzonnen / een leugen. Weer eens om een ander in kwaad daglicht te stellen …….. zoals gebruikelijk. Kom met concrete bewijzen(!) of zwijg!!
  IDEE: laten we het eerste exportproduct maken van Curacao, de leugendetector. Proefpersonen om dat ding eerst op te testen bij tienduizenden voorradig. Yael Plet zal zich graag aanmelden,denk ik 🙂

 7. Fred de Haas

  ‘Zijn partij heeft in een reactie gezegd dat geen van de overgebleven Statenlieden van de blauwe partij omkoopbaar zijn’ | Extra

  STATENLIEDEN: die houden we erin!

 8. ze zouden natuurlijk wel moeten gaan om de aangifte van Plet te ondersteunen.
  en Wat deed Braam in Miami??
  kan dit onderzocht worden?
  heeft hij zijn koffertje met geld daar ergens ondergebracht?

 9. Braam was in Miami, afgelopen dinsdag nacht terug gekomen.
  Hij zal daar zijn geld wel hebben ondergebracht….

 10. Respect voor deze man ! Eens moet de “afkoop cultuur” hier doorbroken worden, mogelijk is dit het begin en zet het ook anderen aan om de geruchten om te zetten in feiten.

 11. En kijk meteen de rekeningen na van Braam en Danawi!

 12. Walroud en Leeflang zeggen ook benaderd te zijn maar gaan niet naar het OM

 13. OM doe iets en snel svp!

 14. Abraham Mossel

  En weer is de pathologische beroeps leugenaar en pyschopaat
  Gerrit de Raaf en mede oprichter van de MFK Corallo betroken bij fraudeleuzen omkopings praktijken betrokken .OM ?

 15. voor een paar miljoen koop je eerst de stemmen van de mensen die in de onderstand moeten leven.

  Vervolgens ga je de corrupte politici benaderen met een koffertje geld (cash natuurlijk).
  Dan heb je de meerderheid en kan je flink gaan stelen van het volk.

  Schotte is heel link voor een gezakte mavo scholier en hij kan liegen al de beste en heeft totaal geen geweten of iets van empathie.
  helaas schijnt hij wel een bepaalde vorm van charme te hebben en weet hij iedereen met zijn leugens te manipuleren.
  zijn narcistische leven heeft de samenleving van Curacao al honderden miljoenen guldens gekost.
  Wanneer komt hier een eind aan.
  Gelukkig zijn er nog wel een paar politici die een geweten hebben en dit land niet naar het niveau suriname/venezuela/haiti willen laten wegzinken.

  Yael Plet krijgt mijn stem…hij heeft zijn rug recht gehouden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *