PBC | George: ‘Zomaar beschuldigen is Curaçaos’

‘Zomaar beschuldigen is Curaçaos’

Nederlandse aanklagers en rechters snappen dat niet

Norbert George heeft geen bewijs geleverd voor zijn bewering dat het Openbaar Ministerie journalisten omkoopt. Gisteren stond-ie terecht.

In ruil voor positieve berichtgeving zouden onder andere verslaggevers Richeron Balentien en Yves Cooper geld hebben gekregen van het OM. George meldde in de rechtbank die informatie van derden te hebben gekregen.

Volgens de ex-politicus moet het OM niet zo moeilijk doen. Het over en weer beschuldigen is volgens hem onderdeel van de Curaçaose cultuur. Nederlandse aanklagers en rechters snappen dat niet. Uitspraak 13 februari.

Bron: Persbureau Curacao

14 Reacties op “PBC | George: ‘Zomaar beschuldigen is Curaçaos’

 1. Wat een idioot zeg! En hij heeft echt dringend hulp nodig! Hij is een gevaar voor zichzelf en voor de samenleving. Een gesloten inrichting daar hoort hij thuis. By the way hij is niet de enige die daar thuis hoort. Zo wie zo velen uit zijn directe omgeving.

 2. Abraham Mossel

  Je moet toch wel heel diep in het moeras zijn gezakt dat je je door een paar lapzwansen als Gerrit de Raaf en maffia vriend Corallo incl het KFO gespuis voor elk karretje laat inspanen, omwillen wat de heren tegen de gevestigde oorde willen onder nemen. Het gaat hun alleen maar om de boel te destabilliseren en volop terorriseren, zie volop stroom uitval vandaag. N.G is nog een grotere Loser als dat ik dacht, hoop dat de rechter hem een vette boete geeft, Gerrit de Raaf betaald hem wel?.

 3. caribbeancynic

  Ja natuurlijk. Kun je niemand kwalijk nemen, cultuur he?

 4. nutteloos figuur….

 5. Cultuur wordt niet overgeërfd via de genen. Het is aangeleerd. Geert Hofstede spreekt van een piramide model. De basis is de ‘naakte’ universele mens. Het middenstuk is de culturele bekleding dat aangeleerd is en een groep of categorie kenmerkt. De top tenslotte is de persoonlijkheid van iemand, specifiek voor die persoon, dat invulling geeft aan wat geërfd en aangeleerd is.

  George haalt de dingen door elkaar (klok horen luiden maar…) Het over en weer beschuldigen, waarmee hij zich regelmatig bezigt, heeft niets te maken met diep verborgen Curaçaose waarden. Het is geen onderdeel van de Curaçaose cultuur. Het heeft echter wel te maken met de context waarin George functioneert (combinatie genetisch en aangeleerd). Heeft gewoon teveel vrije tijd en probeert ergens bij te horen maar schopt overal iedereen tegen de schenen.
  Richeron Balentien heeft gelijk hij heeft hulp nodig.

 6. Oh dus Nederland maar overall de schuld van te geven hoort ook bij de cultuur op Curacao

 7. Norbert Jorge half bloed vol met complexen weet echt niet waar hij thuis hoort (cultuur en roets) mentaliteits crisis bij hem.
  goede raad aan hem zoek hulp oa. psychiater of andere hulpverleners kunnen hem mischien helpen schaam je niet je bent heus niet de enigste.

 8. caribbeancynic

  Maar George heeft wel gelijk: het hoort bij de Curaçaose ‘cultuur’. Neemt niet weg dat de normale rechtsregels (bedoeld als in: de rest van de wereld) gelden en dat je de zaak bij de rechter aanhangig kan maken en dan veroordeeld wordt. Daarom is de helft van de mensen in Bon Futuro ook onschuldig.

 9. Wat een draaikont. Heeft hij toch zelf destijds Radio Direct bijvoorbeeld voor de rechter gedaagd omdat zij onwelgevallige uitingen over George hadden gedaan ? Was het toen plotseling niet de Curaçaose cultuur?
  ( George heeft overigens ook die zaak verloren).

 10. Hé, we kunnen dus allemaal George beschuldigen van alles en nog wat en hij neemt geen actie, het hoort immers bij onze kultuur.

 11. In andere woorden. Hij heeft geen enkel bewijs en is net als KFO bezig met onrust te zaaien! Norbert betaal jij dat geld maar terug wat je kreeg voor thuiszitten!

 12. Wat ik al in een eerdere reactie aangaf, het gaat om de geruchten machine en het zwartmaken draaiend te houden. De MFK en KFO lusten en voeden dit wel.
  De cultuur die hij beschrijft van het maar beschuldigen van elkaar, ik denk niet dat je daar nu zo trots op moet zijn, het leidt er alleen maar meer toe dat we niet serieus genomen worden. Goede zaak dat deze payaso ter verantwoording is geroepen vanwege het dus domweg maar verspreiden van geruchten.

 13. dreifi sin heful

  Ben benieuwd hoe een halve makamba als hij dan denkt.

 14. Joep Meloen

  Deze loser gaat voor de zoveelste keer een zaak verliezen, maar we hoeven niet te denken dat hij er van zal leren. Sterker nog, ik denk dat hij nu, met de stoom uit zijn oren, weer een nieuwe beschuldiging zit te tikken.
  En zo gaan we op naar de volgende rechtszaak.

  Is er dan helemaal niemand die dit eiland kan verlossen van figuren als George, Schotte etc ?
  Waarom kopen we niet, met z’n allen, een enkeltje noordpool voor ze, kunnen ze daar de weinige ijsberen lastig vallen. Hebben die ook weer een verzetje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *