Peabo Bryson geeft moederdagconcert

Peabo BrysonWILLEMSTAD — Tweevoudig Grammy Award-winnaar Peabo Bryson geeft op moederdag, 12 mei, een concert bij het Octagon van het Avila Hotel.
De zanger, bekend van de romantische Disney-liedjes ‘A Whole New World’ (Aladdin) en ‘Beauty and the Beast’ met Celine Dion, heeft gedurende de afgelopen 25 jaar carrière gemaakt als één van de meest vooraanstaande mannelijke vocalisten in de moderne muziek.

Bryson heeft een tijdloze mix van pop- en soulnummers.
Voor deze gelegenheid heeft hij een speciaal repertoire samengesteld met ‘Tonight I Celebrate My Love for You’ als hoofdthema, speciaal voor de moeders.
Met ruim twintig albums op zijn naam, geniet Bryson nog steeds internationale faam, vooral met ballades.

Bryson is verder bekend van de hits ‘If Ever You’re in My Arms Again’ en ‘Can you stop the Rain’. Hij zong duetten met onder anderen Roberta Flack en Regina Belle.
Op Curaçao zal hij door de Crosstown Traffic Band worden begeleid.
De band heeft vaker met bekende artiesten opgetreden, zoals Percy Sledge en Keith Lyn.
Bryson zal op moederdag wijlen George Willems, met wie hij in 2001 in Viña del Mar (Chili) heeft opgetreden, op een speciale wijze herdenken.

Behalve zijn moeder, die hem de liefde voor muziek heeft meegegeven, heeft hij een voorbeeld genomen aan grote artiesten van zijn tijd, zoals Sam Cooke, Little Richard en Billy Holiday.
Sam Cooke had grote invloed op hem.

“Ik denk dat de gevoeligheid in mijn liedjes voortvloeit uit mijn vroege jeugd.
Ik werd opgevoed door vrouwen – mijn oma, totdat ze overleed, en mijn moeder.
Mijn grootmoeder was een vrouw met een ongelooflijke passie.”

Kaarten voor de algemene sectie zijn binnenkort verkrijgbaar bij de verschillende verkooppunten. Deze kosten 110 gulden per stuk.
VIP-kaarten kosten 300 gulden, dat is inclusief drank en hapjes die aan tafel geserveerd worden. VIP-kaarten kunnen via telefoonnummers 519-7777 en 869-7777 besteld worden.
Men kan ook mailen naar [email protected]   Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots.
U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien. .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *