Peeters versterkt vastgoedpraktijk

VanEpsWILLEMSTAD — De sectorgroep Real Estate & Project Development wordt zwaarder verankerd binnen het Caribische advocatenkantoor VanEps Kunneman VanDoorne. Per 1 augustus 2013 zal vastgoedadvocaat Tom Peeters het team versterken vanuit de vestiging op Bonaire.

Met Peeters wordt aan het advocatenkantoor een ervaren en gespecialiseerde vastgoedadvocaat toegevoegd, zo laat het advocatenkantoor weten.

Peeters was regelmatig betrokken bij vastgoedprojecten als de ontwikkeling van energiecentrales, de bouw van petrochemische inrichtingen, waterstaatsprojecten, gebiedsontwikkelingsprojecten en duurzame (wind)energieprojecten.
Daarnaast procedeert Peeters regelmatig in bouwrechtszaken en in geschillen over ruimtelijke ordening en milieu.
Peeters is een doelgerichte procesadvocaat die ook veel in hoger beroepszaken optreedt.
Na de afronding van zijn opleiding tot cassatieadvocaat eind 2013, zal hij ook cliënten in cassatiezaken kunnen vertegenwoordigen.

Peeters werkte eerder bij internationale advocatenkantoren en was directeur van een juridisch adviesbureau.
In die hoedanigheid was hij vroegtijdig betrokken bij verschillende vastgoedprojecten in Nederland, maar ook op Curaçao, St. Eustatius en Bonaire.

VanEps Kunneman VanDoorne is een full-service advocatenkantoor in het Caribisch gebied en breidt haar vastgoedexpertise uit om tegemoet te komen aan de toenemende vraag vanuit deze sector naar juridisch advies op hoog niveau.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *