Pepmis dekmantel Oswald van der Dijs’

WILLEMSTAD — Oswald van der Dijs, directeur van Lovers Industrial Corporation B.V., heeft gisteren opdracht gegeven om aangifte te doen tegen oud-PARpolitica Omayra Leeflang wegens smaad. Leeflang beweert dat het ingenieursbedrijf Pepmis een dekmantel is voor Van der Dijs.

Van der Dijs is president-commissaris van de overheidsbedrijven Aqualectra en Refineria di Kòrsou (RdK). Volgens Leeflang zou er sprake zijn van belangenverstrengeling.
Op de website van Pepmis staat vermeld dat het bedrijf veel en grote opdrachten heeft bij uiteenlopende bedrijven op Curaçao, waaronder Curaçao Towing Company (KTK), de Marine, Aqualectra, Selikor en raffinaderij Isla.
Pepmis is een bedrijf met een brede doelstelling, van technisch onderhoud tot koop, verkoop en huur van apparatuur in de olie-industrie, alsook het verrichten van studies.
Uit het uittreksel van de Kamer van Koophandel blijkt dat de Venezolaan Eduardo Enrique Ochoa Perez statutair directeur is. Volgens Leeflang is hij ook werkzaam als productiemanager bij Lovers. In een persbericht legt Leeflang dan ook haar vermoedens over de connectie uit. Volgens haar is Ochoa Perez slechts een stroman van Oswald van der Dijs. “Want ook op Facebook stelt hij zich slechts voor als productiemanager van Lovers sinds 2003”, aldus Leeflang.
“Onzin”, zegt Van der Dijs.
“Lovers heeft geen enkele relatie met Ochoa Perez. Per 1 maart 2009 werkt hij niet meer bij ons. Ik heb daarom mijn advocaat Chester Peterson opdracht gegeven om een aangifte tegen Leeflang voor te bereiden.” Leeflang heeft haar vermoedens ook op Radio Direct en Kriyoyo geuit.
Van der Dijs wil een rectificatie.

Bron: Amigoe

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *