Persbericht: Gebruikersoverleg Hospital Nobo Otrobanda van start

persbericht-2Willemstad – Deze week delen SEHOS en USONA informatiepakketten uit aan de gebruikers van het nieuwe ziekenhuis Hospital Nobo Otrobanda (HNO), inclusief aan alle medisch specialisten. Zo wordt de koppeling van de hardware (de stenen) met de software (de mensen die de zorg leveren) verder ingevuld.

Advertentie

In het informatiepakket zit zowel algemene informatie over het nieuwe ziekenhuis als specifieke informatie per afdeling.
Zo kunnen de gebruikers gedetailleerd zien hoe het nieuwe ziekenhuis eruit gaat zien.
Als er mogelijkheden voor verbetering zijn kunnen de gebruikers dit aangeven.

Vervolgens krijgt iedereen twee weken de tijd om het rustig te bestuderen.
Daarna organiseren SEHOS en USONA zogeheten “gebruikersoverleggen”.
Tijdens die overleggen worden zaken als de functionaliteit en indeling van het nieuwe ziekenhuis en de ziekenhuislogistiek behandeld.
De architecten en opstellers van het plan zullen uitgebreid toelichting geven.
Afgevaardigden van de gebruikers kunnen vragen stellen en suggesties doen. Zo komen de gebruikers tot in detail te weten hoe het nieuwe ziekenhuis zal werken en kunnen zij hun invloed uitoefenen.

Vorige week zijn er al verschillende overleggen tussen de Raad van Bestuur van het SEHOS, het Bestuur van de Medische Staf van het SEHOS en USONA geweest.
Deze week hebben SEHOS en USONA tevens met de vakbond CBV gesproken.
Andere stakeholders volgen snel.
Iedereen die informatie wil over het nieuwe ziekenhuis kan op de Facebook pagina kijken: www.facebook.com/hospitalnobo.otrobanda.

Foto infosessie SEHOS - 2

Foto infosessie SEHOS - 1

De eerste informatiesessies met de Raad van Bestuur van het SEHOS en medisch specialisten over de functionele aspecten van Hospital Nobo Otrobanda vorige week zijn in een prettige sfeer verlopen.

 

 

Advertentie

To Top

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *