Petitie Inspecteur Huurman

jan huurmanBelangrijk voor de gezondheidszorg op Curaçao;


Lieve familie en vrienden,

Zoals jullie recentelijk via de media hebben vernomen is dat de aanstelling van de heer Huurman als Inspecteur Gezondheidszorg niet zal worden verlengd. Naar aanleiding daarvan maken wij, het volk van Curaçao en alle patiënten in het bijzonder ons ernstige zorgen over de continuïteit van het toezicht op de gezondheidszorg op Curaçao!
Een aantal gedupeerden die hun klachten hadden ingediend bij de Inspectie van Gezondheidszorg hebben vandaag hun zorgen geuit bij de Minister van Gezondheidszorg en aan alle statenleden op Curaçao. Het blijkt nu dat twee specialisten die nu verdacht worden van fraude, de politiek hebben gemanipuleerd zodat het contract van de heer Huurman niet zou worden verlengd.
Wij waren al op de hoogte van deze medische maffia praktijken en hebben dit zelf tijdens ons verblijf op Curaçao aan den lijve ondervonden!
Het kan niet zo zijn dat anno 2013 er een klein groepje specialisten hun gang kunnen gaan zonder dat er toezicht is op hun medische praktijk en zorg!
Laten we nu met z’n allen de politiek op Curaçao ervan laten doordringen dat het echt zo niet meer kan!
Steun onderstaande petitie!!! Je kan het ook anoniem ondertekenen !!!

Vertel zo veel mogelijk mensen over deze petitie. Hoe meer handtekeningen deze petitie krijgt, hoe meer aandacht hij zal krijgen van de media en de besluitvormers. Vriendelijke groeten,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *