PFM | 22 partijen dienen kieslijst in

Verkiezingen 2016 - MAN | Foto Edsel Sambo

Verkiezingen 2016 – MAN | Foto Edsel Sambo

De kandidatenlijsten voor de verkiezingen van 30 september werden vandaag door de politieke partijen feestelijk ingeleverd bij Kranshi. De dienst Publieke Zaken was overigens normaal open voor publiek.

De indiening was een feestelijk gebeuren met ballonnen, banners en muziek want de partijen probeerden natuurlijk alle aandacht naar zich toe te trekken. Zo kwam de partij MAN met een blauwe feestelijke stoet van zeker honderd man met cheerleaders, brassband, ballonnen en vlaggetjes aanlopen.

Partido Democraat (DP) presenteerde, zoals bekend, een lijst met alleen maar vrouwen: Muhénan Democraat.

Er was nog een incidentje: FOL-leider Anthony Godett accepteerde het niet dat de oranje partij met slechts tien mensen haar kandidatenlijst mocht inleveren. Godett wilde iedereen in het oranje mee naar de trouwzaal nemen. Maar vertegenwoordigers van het Hoofdstembureau wezen hem erop dat vorige week alle partijen hierover geïnformeerd waren. Dat schrijft de Amigoe.

De politie had vrijdag al bekendgemaakt dat tijdens het indienen van de kieslijsten een deel van de Roodeweg was afgezet.

Bron: ParadiseFM

4 Reacties op “PFM | 22 partijen dienen kieslijst in

  1. You might be joking, but as an outsider, I find ridiculous that “makambas” and latinos, with a significant population, have no representation. They are pushed over time and time again, and still they don’t organize themselves

  2. Ik was te laat door de verkeersopstopping van de feestende partijen

  3. Geen Partido Makamba?

  4. Wat een ongelofelijke poppenkast om te vieren dat het land de komende vier jaar weer onbestuurbaar is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *