PFM | 27-jarige komt om bij verkeersongeval

27-jarige komt om bij verkeersongeval | Foto Yves Cooper

27-jarige komt om bij verkeersongeval | Foto Yves Cooper

Curaçao kent weer een verkeersdode. Bij een eenzijdig ongeluk in de nacht van zaterdag op zondag is de 27-jarige Colombiaan Aldair Acuña omgekomen.

Het fatale ongeluk gebeurde aan de F.D. Rooseveltweg ter hoogte van de Seru Fortunaweg. Acuña reed richting het vliegveld toen hij op de linkerbaan terecht kwam, de weg afreed de berm in, tegen een rots botste en over de kop sloeg.

De toegesnelde hulpdiensten konden niets meer voor de 27-jarige betekenen. Hij overleed ter plekke. Het is niet duidelijk hoe het kan dat het slachtoffer op de linkerbaan belandde. De politie doet daarom verder onderzoek in de zaak.

Bron: ParadiseFM

17 Reacties op “PFM | 27-jarige komt om bij verkeersongeval

 1. Nee, Brian. Ik bijvoorbeeld niet.

  Rijden met dit soort absurde snelheiden is crimineel. Als je jezelf in gevaar brengt is dat je eigen keuze. Maar maak die keuze niet voor andere weggebruikers.

 2. Zondagochtend, jonge gast.. Dan weten we het wel..

  Uiteindelijk jammer.. Ik denk dat iedereen hier weleens te hard heeft gereden of gereden met een slok op.

 3. Gelijk heb je LaStiwz….heb tijdens de uitleg van de theorie van Newton zitten dutten waarschijnlijk !… 🙂

 4. Inderdaad 1 IP-adres met meerdere aliassen. Kan ook zijn van een appartementen complex dat Wi-Fi heeft via een Wi-Fi router. Dan kan je denken aan een studenten complex oid. Word door onze security in de gaten gehouden. Berichten van dit IP adres worden strenger gecontroleerd en zo nodig aan gepast ( Conform onze bepaling)

 5. Ja, kan ook 1 persoon op meerde IP adressen zijn met elk IP adres zijn alias. Mijn ervaring is dat dit snel fout gaat Een vergissing (verkeerd alias op een IP adres) is snel gemaakt..

 6. Eén met meerdere aliassen?

 7. Zou kunnen, maar dan is het dus copy en paste werk, de stijl en de bewoording zijn vaak behoorlijk eensluidend.

 8. thnx Tuna! Je uitleg is geweldig! 😉

 9. Het word momenteel goed in de gaten gehouden LaStiwz. We hebben er 1 in de gaten.

 10. Ik denk niet dat het één en dezelfde persoon is, maar één en dezelfde groep personen. Platleggen van KKC lukt niet via ddos aanvallen. Een andere manier is kapot trollen. En daar begint het langzaam op te lijken.

 11. Crissie; Er wordt hier door eenzelfde persoon onder vele namen dit soort commentaren geleverd. Het beantwoord m.i aan het beeld van iemand die in de maatschappij niet veel voorstelt en ook thuis geen inbreng heeft behalve dan als grootste prestatie de mond dicht te moeten houden. Zelf vrij van fouten natuurlijk, vrij van het moeten opknappen van de gevolgen van soms verkeerde beslissingen. Dat heb je al gauw natuurlijk als jezelf nooit wat mag beslissen en of doen, dan maak je dus ook geen fouten. De daarmee gepaard gaande frustratie zie je hier in een grof soort proza terug.

 12. gatverdamme, wat een stelletje ongevoelige, wrede typetjes op deze wereld, zeg! Zaten sommige van jullie naast hem in de auto? Kon je zien dat hij te hard reed? Er bestaat zoiets als ziek worden achter het stuur, in slaap vallen etc. Maar nee, laten we diegene maar meteen bestempelen als crimineel, randdebiel etc. Hopelijk voelen deze azijnpissers zich geweldig nu ze een ander hebben kunnen afzeiken. misselijkmakend gwn!

 13. Oordelen als je de feiten kent, wat een gezwam.

  De histortie leert ons dat 100% van dit soort ongevallen absurde snelheid en/of alcohol in het spel is.

  Nogmaals, we mogen van geluk spreken dat deze randdebiel geen onschuldige tegenligger tegenkwam op weg naar zijn rots.

 14. Bartje, ik ben het volledig met je eens dat je pas moet oordelen als je de feiten kent.

  Ik ben het echte niet met je stelling eens dat als je met 70 km/u tegen een stilstaand voorwerp aanrijdt, de klap dan een impact heeft van 140 km/u.

  Waarschijnlijk bedoel je: als 2 auto’s die beiden 70km/u rijden met elkaar in botsing komen, dan is de impact van de klap gelijk aan 140 km/u tegen een stilstaande auto.

 15. Zelfs al rijd je 70 km/u tegen een stilstaand voorwerp, zoals in dit geval een rotsblok, komt de impact neer op een klap van 140 km/u…..met de daaraan verbonden schade.
  Natuurlijk kan hij veel sneller hebben gereden….of niet….
  Is ook de reden waarom de politie nog “onderzoek doet in deze zaak”…
  Nogmaals, neem van onnozele Bartje aan, dat je beter dan pas kan oordelen als je van de feiten op de hoogte bent….
  Hopen dat iemand nog even bij bewustzijn is voordat hij sterft……..I rest my case… 🙁

 16. Bartje is de onnozelste thuis.

  Kijk de foto van die auto. De ******* bestuurder heeft met idiote snelheid gereden.

 17. Was-ie ladderzat? Is-ie in slaap gevallen? Deed-ie het opzettelijk? Werd-ie onwel? Eerst vragen beantwoorden alvorens te oordelen is wel zo zindelijk, niet? … 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *