PFM | 28.000 Venezolanen de grens over

28.000 Venezolanen de grens over

28.000 Venezolanen de grens over

Circa 28.000 mensen zijn zaterdagochtend de opnieuw geopende grens tussen Venezuela en Colombia overgestoken. De Colombiaanse autoriteiten zeiden tegen de krant El Tiempo dat vooral Venezolanen de grens zijn overgegaan.

De meeste Venezolanen lieten weten dat ze in Colombia inkopen wilden doen. Ook gingen er Colombianen en Venezolanen aan de andere kant van de grens op familiebezoek.

De landen hebben nu afgesproken toe te werken naar een volledige heropening van de 2200 kilometer lange grens. Vanaf zaterdag konden voetgangers alvast op vijf plaatsen de oversteek maken. In het buurland van Curaçao is door een economische crisis een tekort aan onder meer voedsel en medicijnen.

Bron: ParadiseFM

Een Reactie op “PFM | 28.000 Venezolanen de grens over

  1. Abraham Mossel

    Het is erg genoeg. Maar als de MFK met Gerrit de Raaf weer aan de macht komt, staan wij het Curacrim volk over 3.5 jaar ook in de rij bij HATO om zo snel mogelijk naar Nederland te verhuizen. Het is alleen de vraag of je er zonder geld nog in komt, het kan maar zo zijn dat dat stuk verdriet Wilders dan aan de macht is, dan komen er echt geen mondy bewoners in hoor!.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *