PFM | Actie voor de poort van de Isla

Actie voor de poort van de Isla

Actie voor de poort van de Isla

Vakbonden van de Isla-raffinaderij PWFC en Apri liggen op ramkoers met het kabinet en het Multidisciplinair Projecteam. Daarmee opent het Antilliaans Dagblad.

De bonden hebben voor vandaag acties bij de poort aangekondigd. Ze stellen dat de regering en het Projectteam zich niet houden aan de gemaakte afspraken. De bonden benadrukken dat het niet de bedoeling is om de raffinaderij plat te leggen, maar om de druk op te voeren op de regering.

Volgens de vakbonden werd het hun pas vorige week duidelijk dat het Projectieam afzonderlijk onderhandelt over Bullenbaai en de raffinaderij. En dat is volgens de bonden tegen de afspraken.

Bron: ParadiseFM

Een Reactie op “PFM | Actie voor de poort van de Isla

  1. Realisme ontbreekt overduidelijk bij de vakbond, dat is duidelijk. Met de huidige gang van zaken in Venezuela en de situatie van de internationale oliehandel, de prijzen en de reeds beschikbare raffinage capaciteit is het niet meer dan normaal om de weddenschap niet op twee aan elkaar gekoppelde paarden te laten lopen. Je zou dan wel eens helemaal niets over kunnen houden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *