PFM | Adriaens trekt zich terug als directeur CTB

Maurice Adriaens trekt zich terug als directeur toeristenbureau.

Maurice Adriaens trekt zich terug als directeur toeristenbureau.

Hij zou de nieuwe directeur worden van het Curaçao Tourist Board, Maurice Adriaens, maar hij heeft nu toch besloten om op Bonaire te blijven. Adriaens is nu directeur van de Tourism Corporation Bonaire.

Minister Eugene Rhuggenaath van Economische Ontwikkeling zegt in de Èxtra dat dit het definitieve besluit is van Adriaens. Rhuggenaath benadrukt dat het zeer urgent is dat er snel een andere directeur voor het Curaçaose toeristenbureau wordt aangesteld. Het is volgens de minister van Economische Ontwikkeling wachten op deze nieuwe directeur voordat er kan worden begonnen met het masterplan toerisme. Ook liggen er volgens hem verschillende belangrijke punten in het toerisme die moeten worden aangepakt. Het is niet duidelijk of er al andere kandidaten op het oog zijn.

Bron: Paradise FM

4 Reacties op “PFM | Adriaens trekt zich terug als directeur CTB

 1. Vervelend

  Jammer want Curacao Winery kon nog wel wat hulp gebruiken bij hun verhuizing …………………

 2. Abraham Mossel

  Zeker bang geworden toen hij merkte alsnog een screening moest ondergaan, had hij zeker ook zijn baan bij CTB bonnetje? kwijt geraakt. Dat noemen ze eieren voor je geld kiezen.

 3. Danki dios. Je zal maar bij het CTB Curacao werken en te horen krijgen dat deze laffe baantjeszieke FOL meeloper je hoogste baas wordt.

  Ooit gehoord van ‘tone at the top’, SBTNO? Deze man mag nooit meer in een overheidsfunctie benoemd worden.

 4. Zo ”urgent” was het zeker ook met de camera’s dat er niet vooraf overlegd kon worden. Je zou bijna gaan denken dat de wereld dan vergaat. Chinezen nemen nooit een besluit zonder maanden of zelfs jaren te overleggen met hun achterban. Het is heel moeilijk om voet aan de grond te krijgen in China, je komt er niet in.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *