PFM | Afscheid van Monique Koeyers-Felida

Monique Koeyers Felida | MFK

Monique Koeyers Felida | MFK

Er is gisteren afscheid genomen van oud MFK-lid Monique Koeyers-Felida. Van het voormalig Statenlid werd afscheid genomen door de overige Statenleden maar ook werd ze voor het laatst gegroet door haar collega’s van TeleCuracao.

Koeyers-Felida was een van de oprichters van de MFK. Volgens de partij is het verlies van Koeyers-Felida voor velen niet makkelijk te verwerken. Op 11 november 2015 gaf zij haar zetel voor MFK op nadat ze al sinds juli van dat jaar om gezondheidsredenen afwezig was. Koeyers-Felida is 49 jaar geworden.

Bron: ParadiseFM

7 Reacties op “PFM | Afscheid van Monique Koeyers-Felida

 1. Ik weet het wel. 13,000 florin per maand voor 8 uur werk in de week.

  Sorry, maar ik heb geen enkel respect voor Koeyers.

 2. En wat “klussen” ze bij?
  een hele hoop patechis…
  en nog wat er onder tafel betaald wordt voor allerlei diensten..

 3. Veel mensen zijn ingestonken in de praatjes van Schotte. Vooral voordat hij aan de macht komt dus dat kan ik Monique niet kwalijk nemen. Weet niet waarom zij later bij de MFK bleef.

 4. ja ik vind het ook onbegrijpelijk dat iemand met een goede intelligentie lid kan worden van een maffia partij?
  wat waren haar motieven?

 5. Abraham Mossel

  En Gerrit de Raaf blijft leugens rond bazuinen zelfs bij de dood, hij gaat echt over lijken deze narsict, deze leugen, zij was een van de oprichters ” oplichters” van de MFK. ER zijn maar twee oprichters cq oplichters van deze maffia club en dat zijn Corallo de big Boss en de marionet Gerrit de Raaf. Voor de rest heeft er niemand maar dan ook niemand eits te vertelen bij de maffia club MFK.

 6. Een jonge dood wens je niemand toe, nou ja weinigen, maar wat is het jammer dat de herinnering aan deze dame voor eeuwig bevlekt is door haar lidmaatschap van de criminele MFK.

  Hoop dat de paar jaar 15,000 per maand haar verlies van reputatie waard is geweest.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *