PFM | Amerigó Thodé mag geen extra getuigen horen

Amerigó Thodé mag geen extra getuigen horen | Foto MFK

Amerigó Thodé mag geen extra getuigen horen | Foto MFK

Statenlid Amerigó Thodé mag geen extra getuigen horen in de hoger beroep zaak rondom het schenden van het ambtsgeheim. Dat heeft het Hof gisteren besloten.

Zij vinden het verzoek om Statenlid Alex Rosaria, voorzitter van de Staten Mike Franco, voorzitter van het Cft Age Bakker, Statenlid Hensley Koeiman en PAIS-medewerker Alison Manuel te horen niet relevant. Thodé wilde ook deze personen als getuige horen om aan te tonen dat hij niet fout zat toen toen hij vertrouwelijke informatie van een besloten vergadering van de vaste commissie van Financiën en het Cft openbaar maakte.

Het Gerecht in Eerste Aanleg veroordeelde hem eerder tot een boeten van 2500 gulden en een proeftijd van twee jaar. Thodé is het hier niet mee eens en is in Hoger Beroep gegaan.

Bron: ParadiseFM

Een Reactie op “PFM | Amerigó Thodé mag geen extra getuigen horen

  1. Ik heb het helemaal gehad met deze corrupte lulhannes.

    Hij verdient een idioot salaris als Statenlid, maar in plaats zich voor het land in te zetten zie je Thode Schotte als een schaduw volgen bij al diens rechtzaken en woonde hij zonder enige schaamte ook de rechtszaken tegen partijfinancier Robbie dos Santos bij.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *