PFM | Arubaanse parlement krijgt info over CITGO-deal

De raffinaderij in San Nicolas - Aruba

De raffinaderij in San Nicolas – Aruba

Het Arubaanse parlement wordt vandaag geïnformeerd over de CITGO-deal. Dat zegt Statenvoorzitter Marisol Lopez-Tromp tegen Noticia Cla.

Er wordt in een informatiebijeenkomst tekst en uitleg gegeven over de CITGO-deal. Dit is voorgaand een openbare vergadering over de raffinaderij. Richard Arends, leider van het onderhandelingsteam van de overheid, laat tegen de Arubaanse nieuwssite weten dat de overheid en Valero tot een overeenkomst zijn gekomen.

Wat deze overeenkomst precies inhoud is nog niet duidelijk en moet dus vanochtend duidelijk worden gemaakt aan de Statenleden.

Bron: Paradise FM

Een Reactie op “PFM | Arubaanse parlement krijgt info over CITGO-deal

  1. Renée van Aller

    Wij hebben gisteren het hele debat gevolgd. Eerlijk gezegd los van enkele duidelijke vragen door de heer Bikker en mevrouw Maduro was het meeste wat gezegd werd ons zo helder als koffiedik. De premier sprak alleen in uitroeptekens, die veel vraagtekens aan het zicht onttrokken. Uren lang nergens over praten en de indruk wekken dat je gewichtige en voorspoedige vooruitzichten biedt, is een kunst op zich. Dat is de nieuwste creatieve aanpak van onzekerheid. Renée van Aller&John de Vries

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *