PFM | Asjes en Jardim bij energie summit in Washington

Asjes en Jardim bij energie summit in Washington

Asjes en Jardim bij energie summit in Washington

Morgen vertrekt ministerpresident Ivar Asjes voor een werkbezoek naar Washington. Asjes vertegenwoordigt Curaçao bij de Caribbean Energy Security Summit, die daar aanstaande maandag wordt gehouden.

De summit is georganiseerd door de regering van de VS, gastheer is vice-president Joe Biden. Asjes wordt vergezeld door minister van Financiën José Jardim, die Aqualectra en Curoil onder zijn hoede heeft.

Op de vergadering wordt gepraat over samenwerking op energiegebied, over alternatieve energie en over werkgelegenheid in de sector.

Voor de summit zullen Asjes en Jardim deelnemen aan een ontbijt met de Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken John Kerry en de regeringsleiders en ministers van energie van de aanwezige Caribische landen.

Tijdens Asjess afwezigheid zal minister Etienne van der Horst als gebruikelijk als zijn plaatsvervanger optreden op Curaçao.

Bron: Paradise FM

4 Reacties op “PFM | Asjes en Jardim bij energie summit in Washington

 1. @Sherwin,
  Schotte ging met gierende sirenes en motor politie over het eiland als hij ergens moest zijn.
  Dat vind ik nog het meest schandelijk aan deze operette figuur.

 2. Asjes heeft tenminste een doctorandus titel. Eerder hebben we ons regelmatig internationaal belachelijk gemaakt door Schotte met MAVO cum fraude naar internationale conferenties af te vaardigen.

  De belachelijke prive fotoslaaf Soemanta en het Schotte aanbiddende lopende mantelpak Stella van Rijn maakten de komedie van circus Schotte helemaal compleet.

 3. Informeren over ‘alternatieve energy’?
  En uiteindelijk de burger en het bedrijfsleven opzadelen met xtra maatregelen zoals per 1/1/15?
  Ze vallen meteen van hun stoel in Washington als ze deze 2 ‘afgevaardigden’ zien
  Mwhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhh

 4. Frits van de Sande

  Ja waarom zou je je laten voorlichten door lokale bedrijven als je zo’n geweldig reisje kan maken. Op onze verzoeken te reageren op de geothermische mogelijkheden die wij als lokaal bedrijf bieden is er totaal geen reaktie gekomen. Overigens van geen enkele politieke partij.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *