PFM | Asjes gaat de strijd aan met Joseph

Asjes gaat de strijd aan met Joseph

‘Vuile campagne’ om voorzitterschap PS

Premier Ivar Asjes wil met zijn opponent vooor het voorzitterschap van Pueblo Soberano Edward Joseph, in debat op de radio. Dat liet Asjes gisteren op zijn Facebookpagina weten. Dat meldt het Antilliaans Dagblad.

Joseph is de huidige voorzitter van de partij. Asjes reageerde met zijn uitnodiging op een app-bericht eerder op de dag dat Joseph naar leden van de partij stuurde.

Volgens Asjes is de huidige voorzitter een vuile campagne tegen hem begonnen en wil hij daarmee de verkiezingen voor het voorzitterschap beïnvloeden. Iets dat de vermoorde leider Helmin Wiels nooit heeft gedaan. Vorige week werd bekend dat Asjes zich kandidaat stelt voor het voorzitterschap.

Hij zou zo zijn niet al te stevige positie binnen de partij willen versterken. De huidige fractieleider Melvin Cijntje, die in Nederland is voor medische behandeling, zou hem dat hebben afgeraden.

Bron: ParadiseFM

6 Reacties op “PFM | Asjes gaat de strijd aan met Joseph

  1. Men noemt dat in goed papiaments: “kanga saya!”.

  2. Misschien de hoogste tijd om een eigen partij te beginnen-wiels is verleden tijd,maar dan zal hij toch eerst die loozer van een Wilsoe en fraudeline moeten lozen en een paar goede vertegen woordigers met integriteit in zijn partij plaatsen-wil hij verder kunnen-dan heeft hij mijn stem.

  3. Abraham Mossel

    Als Jas geen MP meer is kan hij altijd in mijn ogen nog in modeshow’s gaan lopen met petten, hoeden en baretten, ze staan hem wel goed! . Alles past op dat bolletje eieren beschuit hoofd. Ik had vroeger zo’n popje van michelin banden die leek wel een beetje op Jas de alles weter. Heeft hij eigenlijk al die tachtig ruggen terug betaald die hij door die andere dwaas “Antonio Godett” hem cadeau heeft gekregen om zijn zus op de loonlijst te zetten als schoonmaakster voor het leven * Loon schaal 19 ) bij ???

  4. jasjes is en blijft een sukkel.

  5. Abraham Mossel

    Het valt mij mee dat Jasjes nog niet ergens een verloren briefje van Helmin heeft gevonden, waarop staat dat Helmin wil dat Jasjes voorzitter moet worden van de PS. De PS is op de zelfde dag begraven als die van Helmin de grote. De wedstrijd is over en uit voor Jasjes.

  6. Asjes haalde bij de laatste verkiezingen minder dan 400 stemmen. Alle reden voor optimisme dus.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *