PFM | Basta voor Hustu

De grote verdeeldheid binnen regeringspartij MAN en de uitwerking daarvan op de onderhandelingen met Hustu, vormen de hoofdreden om niet langer beschikbaar te zijn

De grote verdeeldheid binnen regeringspartij MAN en de uitwerking daarvan op de onderhandelingen met Hustu, vormen de hoofdreden om niet langer beschikbaar te zijn

Toetreding van oppositiepartij Un Kòrsou Hustu tot de coalitie is van de baan. En daarmee ook de uitbreiding van de steun in de Staten van 11 naar 12 zetels van de 21.

Dat heeft een bron binnen de partij aan het Antilliaans Dagblad laten weten, en derden bevestigen dat. De grote verdeeldheid binnen regeringspartij MAN en de uitwerking daarvan op de onderhandelingen met Hustu, vormen de hoofdreden om niet langer beschikbaar te zijn. Zo werd er onder meer gesteggeld over of Hustu de portefeuille van Onderwijs van de blauwe partij zou overnemen, die van Financiën of dat de MAN helemaal geen ministerspost zou afstaan.

De partij van premier Hensley Koeiman wilde met de verbreding van de coalitiebasis juist meer rust en stabiliteit creëren, maar het tegendeel is nu het geval. Daarnaast bleek al eerder dat Pueblo Soberano ook niet op de partij van Omayra Leeflang op Onderwijs zat te wachten.

Bron: ParadiseFM

4 Reacties op “PFM | Basta voor Hustu

  1. Wat leuk, dat alleen mevr. Leeflang dat ontvangt.
    Bijt de rest van de ministers financieel op een houtje dan?
    Naming and Blaming, You start Shaming!

  2. het is te hopen dat mevr. Leeflang goed tegenwicht zal kunnen geven in het Parlement gebaseerd op moraal en fatsoen en zich niet zal lenen voor de fratsen van de oppositie maar evenmin de lijn van de walrus van PS zal gedogen.

  3. Vergeet het mega pensioen niet.. maarja in de politiek loont!

  4. Hoe Hustu is het, mevrouw Leeflang, om iedere maand 13 tot 14 duizend netto mee naar huis te nemen voor een, wat zal het zijn, 8 urige werkweek?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *