PFM | Bestuurder brengt politieagenten in gevaar

Europees-Nederlandse dader aangeklaagd voor poging tot doodslag | Extra

In de nacht van zaterdag op zondag is een man aangehouden wegens het in gevaar brengen van de politie. Die was rond half vijf op de kruising van de Schottegatweg Noord/Suffisantweg het verkeer aan het omleiden nadat er een ongeluk was gebeurd met een gewonde.

De chauffeur van een auto werd opgedragen om naar rechts te rijden, maar die negeerde dat en trapte het gaspedaal in. De agenten die het verkeer regelden moesten opzij springen om niet te worden aangereden. De bestuurder kon daarna worden aangehouden. De 28-jarige Nederlander werd voorgeleid en is opgesloten.

Bron: ParadiseFM

10 Reacties op “PFM | Bestuurder brengt politieagenten in gevaar

 1. Iemand die de politie omver probeert te rijden is een halve gare en die behoort in de gevangenis. En of het nu een Nederlander, Columbiaan of Curacaoenaar is maakt mij geen ene donder uit. Weg ermee, opgeruimd staat netjes.
  Snap deze hele discussie niet !
  Alsof het iets uitmaakt wie of wat de dader is. Het is een idioot en daarmee basta. De gemeenschap is dit soort figuren liever kwijt dan rijk.
  Maak er niet meer van dan dat het is !

 2. Een Nederlander in Bon Futuro is iets unieks.

  Een Curacaoenaar in de gevangenis is gemeengoed. Zowel op Curacao als in Nederland is Papiamentu de voertaal in de gevangenis.

 3. Redactiefoutje. Als was geschreven: Pietje Puk , 28 jaar, woonachtig in Nederland, was die hele commotie nooit ontstaan.

 4. Pffffffffffffff
  wat een domme reacties allemaal.

 5. Primitive opmerking. Onwaardig eigenlijk. Er wordt toch ook regelmatig gemeld dat er een Curacaoenaar is aangehouden.
  Stupid werkelijk.

 6. Omdat er in Nederland subsidies zijn voor allochtonen en niet autochtonen en jullie jezelf dan graag Antilliaan noemen. Het verschil maken jullie zelf!

 7. In Nederland wordt toch ook onderscheid gemaakt tussen een criminele Nederlander (Antiliaan) en een Nederlander (Antilliaan die het goed doet)? Waarom mogen wij dat niet?

 8. Wie zijn die andere drie niet “Nederlanders” op de grond?

 9. Terecht. Maar een ding begrijp ik niet. Er wordt nu over een Nederlander gesproken. De bevolking van Curaçao is toch allemaal Nederlands. Is dit misschien omdat de man op de foto blank is?

 10. Tweede Nederlander in Bon Futuro!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *