PFM | Bij controles in bars 27 illegalen aangehouden

Verschillende gelegenheden gesloten | Extra

In de nacht van vrijdag op zaterdag zijn weer diverse bars en nachtclubs gecontroleerd. Ditmaal in Rio Canario, in Monte Carmelo en aan de Gosieweg.

De controles gingen vooral over de papieren van de aanwezigen en werden uitgevoerd door de politie, medewerkers van de Immigratiedienst, het Ministerie van Economische Ontwikkeling en belastingdienst BAB.

Er werden in totaal 27 mensen aangetroffen die geen verblijfspapieren hadden, 26 vrouwen en één man. Ze moesten in een bus stappen op weg naar het politiebureau en dat ging, zo meldt de Extra, niet zonder slag of stoot. De illegalen zijn in afwachting van hun uitzetting opgesloten in de Vreemdelingenbarak.

Verschillende bars zijn voorlopig gesloten wegens het ontbreken van vergunningen en het in dienst hebben van werknemers zonder geldige papieren.

Bron: ParadiseFM

25 Reacties op “PFM | Bij controles in bars 27 illegalen aangehouden

 1. @Bulibuli, daar hebben ze ook het geld er niet voor. Feit is wel dat wij heel dicht bij Venezuela zitten dus we kunnen er nog meer verwachten. Tenminste deze dames werken nog voor hun geld.

 2. @enri

  jij schrijft:
  “Men moet nu Nederland op de hoogte stellen dat deze problematiek uit de hand begint lopen en op HUMANITAIRE BASIS niet verantwoord is om deze dames terug te sturen”

  Ja de dames sturen we niet terug, geile beer

 3. Neem de bysides van Jose van Wall Arneman en Werner Wiels die baantjes hebben gekregen bij de ISLA en niets doen op kantoor maar na werktijd wel diensten moeten verlenen..

 4. ericlapas

  De vraag is natuurlijk, wat is precies prostitutie? Er zijn vrouwen die zich ook in natura laten betalen bijv. een duur etentje, een duur jurk, gouden ketting, enz. enz. Ik word al opgewonden als ik hoor dat een nieuwe telefoon uitkomt.

 5. Ban serio -nan ta drecha bista di hende si -e k…jonan aki ta fkd-up ugly -vraag het zelf maar aan de vele bekende Politici die ook buitenlanders getrouwd hebben .
  En als ze zelfs ooit mooi en netjes waren veranderd dat binnen een jaar na trouwdatum met een bevalling en lading vet die nooit meer verwijderd word.

 6. Nederland had al een aantal maanden geleden informatie gezocht over het Venezolaanse problematiek, maar de regering van toen zei dat er geen problemen warren.

  https://www.rijksoverheid.nl/documenten/kamerstukken/2017/04/04/beantwoording-kamervragen-over-toestroom-van-venezolaanse-vluchtelingen-naar-curacao

  Men moet nu Nederland op de hoogte stellen dat deze problematiek uit de hand begint lopen en op HUMANITAIRE BASIS niet verantwoord is om deze dames terug te sturen.

  Dit geldt niet voor die criminelen die met drugs en wapens aankomen.

 7. Joep Meloen

  Vanochtend hebben ze bijna alle inpakkers van Mangusa opgehaald. 2 bussen vol, veel politie, immigratie etc.
  Die jongens staat geen leuke toekomst te wachten. Terug naar Venezuela, geen eten meer, geen inkomen. Fijn idee.

 8. BuliBuli

  @ Brian S, ga je onze economische situatie met die van Europa en Turkije vergelijken??

 9. Bulibuli, Alles kan. Denk je dat Turkije en Europa klaar was is voor miljoenen vluchtelingen. Die moeten dat ook tolelleren anders worden ze meteen voor racist uitgemaakt. Die landen hebben ook genoeg problemen en ze blijven komen..

 10. Denk je dat die 18 jarige latina van Amerigo met hem is omdat er liefde is???

 11. Renee. je bedoelt dat zij liever byside worden van een papi of ze gaan naar hulanda om hetzelfde te doen

 12. BuliBuli

  @Enri, ik ben het met je eens, maar we kunnen niet zomaar de deuren open doen en iedereen accepteren. We moeten eerst een asielbeleid maken. En ik vind dat het hele Koninkrijk moet meehelpen, dus een quota stellen en mensen in Nederland en alle eilanden verdelen.

  Trouwens het idee om financiële middelen bij VN zoeken vind ik echt een goed, want er moet heel veel gebeuren voordat wij deze mensen kunnen accommoderen en op dit moment hebben wij niet eens de middelen om onze problemen op te lossen.

 13. BuliBuli

  @Maurice, omdat ze mondi monkeys zijn he?? 😀

 14. Dat is waar Willem en die criminelen moeten opgepakt worden, maar voordat Maduro aan de macht kwam warren er geen Venezolaanse dames die hier kwam prostitueren. Venezolaanse dames warren vroeger decente dames die niet eens hier kwamen en je kon ze niet eens zomaar aan de haak slaan.

  Er zijn meer Colombiaanse en Dominicaanse dames die hier prostitueren dan Venezolaanse.

 15. joop savaneta

  Ik ben het met Enri eens. Het is onmenselijk om deze mensen naar Venezuela terug te sturen. Zet ze tijdelijk in de illegalen opvang maar behandel ze met respect want ze zijn niet voor hun lol Venezuela ontvlucht.

 16. ‘Onze eigen dames zijn daarvoor te netjes. ?

  Gebruik gerust de woorden ‘te lelijk’.

 17. ericlapas

  @Enri, je schijnt toch een goede kant te hebben. Ben aangenaam verrast.

 18. Renée van Aller

  Deze dames die het oudste beroep ter wereld uitoefenen, worden al sinds mensenheugenis inge-voerd uit het buitenland om te voldoen aan de mannelijke lusten. Onze eigen dames zijn daarvoor te netjes. Goed idee om de bareigenaren en de hoerenlopers te beboeten? Een goed begin is het halve werk. Niet de gevolgen bestrijden maar de oorzaak. In sommige kringen worden de dames gedwongen hun diensten gratis te verlenen. Dat heeft sommige betrokkenen hoge gevangenisstraffen opgeleverd. Dus het kan wel als er misbruik wordt gemaakt. Beginnen met de bareigenaren die de dames illegaal in dienst nemen. Ten slotte: je liggend staande houden is een eerzaam beroep. Er is veel vraag en kennelijk te weinig aanbod. Renée van Aller&John de Vries.

 19. Het zit iemand in het bloed cq. genen om als je de middelen niet hebt om in je dagelijkse behoefte te voorzien je met criminele activiteiten je doel te bereiken.
  Geen normaal denkend mens gaat zich prostitueren en of drugs,overval enz.
  Er zijn hier wel degelijk werk te vinden wil men de handen uit de mouwen steken.We hebben genoeg ellende en kunnen nog niet meer criminelen bergen.
  Ze moeten in Venezuela blijven en de foute Maduro afzetten en hun land opbouwen al het geroofde geld terug halen.De vluchtelingen van nu zijn de genen die wijlen H.Chavez en huidige Maduro a/d macht hebben geholpen.Ze nemen mensen,drugs en wapens mee,het zijn criminelen.De hoerenlopers zijn misschien blij maar heel slecht (mensenhandel) voor Curacao.

 20. Pfffffffffff

  Beste enri. Helaas weet ik dat wel!!

 21. Ach, Amerigo Thode is toch ook een puta van Schotte.

  Net als Stella van Rijn en Ramsay Soemanta.

 22. heel vele jaren lang werden de Dominikanen in dezelfde positie getolereerd-vele politici tot heden delen het bed er nog mee-waarom nu zo keihard optreden tegen deze mensen uit Venezuela die wel degelijk komen om hun honger te stillen en die van hun familie en niet om luxe dingen-ik ben ook niet tegen de vele deviezen vluchten hiermee maar vind wel dat men deze mensen die de pure ellende ontvluchten iets humaner opvangen en niet als kriminelen wegzetten.De antiliaanse regering is zelfs te laf om de Dictator Maduro te veroordelen-we hebben absoluut niets van deze dictator te vrezen-de benzine is zelfs al op bij hun-betalen ze onze rekeningen nog wel?-gooi dan ook maar meteen die Chavistische Consul eruit.

 23. Meer respect voor deze dames is op zijn plaats, ze zijn puta’s door economische omstandigheden.

  Er zijn ook heel veel dames Ydk die puta zijn exact om dezelde reden.

  Je weet niet eens wat betekend la dieta de Maduro.

  http://www.quepasa.cl/articulo/actualidad/2017/02/la-dieta-maduro.shtml/

 24. Pfffffffffff

  Er is anders vraag genoeg naar deze illigale puta”s.
  Papi papi

 25. Ik vind dit K*T, de illegalen zijn in afwachting van hun uitzetting opgesloten in de Vreemdelingenbarak. Ik denk dat er +/- 200 Venezolanen aanwezig is op curacao

  We moeten nu opvangkampen bouwen en de Venezolanen die nu op Curaçao zijn vragen om zich te melden, er word voor ze gezorgd tot dat de situatie op Venezuela normaliseert.

  Als er geen financiële middelen aanwezig is moeten we kloppen aan de VN en eventuele geld mocht niet gejat worden anders word je zonder pardon opgesloten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *