PFM | Bijna 400 kilo marihuana onderschept door de kustwacht

Cutters en superrhibs op verdachte go fast afgestuurd

Cutters en superrhibs op verdachte go fast afgestuurd

Een flinke drugsvangst afgelopen nacht. Het Dash-patrouillevliegtuig van de kustwacht ontdekte op zo’n 40 zeemijl ten noordwesten van Curaçao een verdachte go fast boot. Daarop werd het Reddings- en Coőrdinatiecentrum geïnformeerd.

Dat besloot zowel vanaf Curaçao als Aruba boten naar het verdachte vaartuig te sturen. Het ging om twee cutters en twee superrhibs. Ter plekke bij de go fast aangekomen werden daarin drie bemanningsleden aangetroffen: twee Jamaicanen en een Nederlander die op Curaçao woont. Ook werd een flinke hoeveelheid drugs gevonden.

Bootje en bemanning werden overgebracht naar het steunpunt van de kustwacht op Parera. Daar werden de bemanningsleden overgedragen aan de politie. Bij de drugs ging het om 32 balen marihuana met een totaalgewicht van 398 kilo.

Bron: ParadiseFM

Een Reactie op “PFM | Bijna 400 kilo marihuana onderschept door de kustwacht

  1. Het zou veel Budgetten goed doen om Marijuana uit de drugs wetgeving te halen, Het is tot drug gemaakt om de papier industrie en de Pharma industrie te bevoordelen .Er is nooit iemand overleden door marijuana wel door roken , drank en LSD pillen terwijl Marijuana een helende werking heeft voor vele aandoeningen hetgeen de Pharma niet wil want ze maken dan geen fenominale winsten meer. Vele lande hebben Marijuana al vrijgegeven het zou de regering sieren dit hier ook te doen, dat scheeld de gezagsdragers veel tijd en geld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *