PFM | Blokkades opgeheven: er kan weer worden getankt

Stakingsacties blijven wel doorgaan

Stakingsacties Isla vakbonden blijven gewoon doorgaan

Er kan vandaag gewoon weer worden getankt. De blokkades voor de poorten van de Isla-raffinaderij zijn opgeheven en de tankwagens van Curoil kunnen gewoon weer het terrein van de Isla op.

Curoil, de CRU en RdK spanden gisteren een kort geding aan tegen de vakbonden omdat de brandstoflevering in gevaar kwam. In een vaststellingsovereenkomst is daar afgesproken dat de blokkades worden opgeheven.

Er stonden gisteren lange files bij de tankstations omdat iedereen bang was dat er geen benzine meer zou zijn. Vannacht heeft Curoil een groot gedeelte van de pompstations weer bij kunnen vullen.

Dat de blokkades zijn opgeheven betekent niet dat de acties van de Isla-vakbonden voorbij zijn, deze gaan volgens de Èxtra gewoon door. De vakbonden zijn boos op de regering en het Multidisciplinair Projectteam omdat zij zich niet zouden houden aan de gemaakte afspraken.

Bron: ParadiseFM

2 Reacties op “PFM | Blokkades opgeheven: er kan weer worden getankt

  1. Verhaal is dat dit door de MFK in scene is gezet. onrust creeren en dan als redder in nood komen. Oud politiek spelletje. MFK moet wel daar vrijwel al haar statenleden veroordeeld is.

  2. Heb begrepen dat de MFK zijn garen wist te spinnen aan dit gedoe door brood en water uit te delen. Gaat de MFK ook de schade dat aangericht is vergoeden?
    Verder heb ik net gehoord dat de vakbondsleider Meijer, uit de Dos Santos en Schotte kliek schijnt te komen. Dit soort mensen zorgen voor de afgang van Curaçao. Maar geen nood, want ze krijgen nog steeds mooie gebieden toegewezen om hun ”resorts” te bouwen, Dos Santos wel te verstaan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *