PFM | ‘Bob’ doodgeschoten na jarenlange vete

De 38-jarige Brian Kuma | Foto Algemeen Dagblad

De 38-jarige Brian ‘Bob’ Kuma | Foto Algemeen Dagblad

Het dodelijke slachtoffer van de schietpartij op Hemelvaartsdag  in de Dordtse wijk De Staart is de van Curaçao afkomstige 38-jarige Brian Kuma, bij vrienden en familie beter bekend als Bob. Dat meldt het Algemeen Dagblad.

Hij werd doodgeschoten door de 27-jarige Terry C. Dader en slachtoffer waren volgens bewoners en betrokkenen verwikkeld in een jarenlange vete.  Terry C. had net zijn vriendin opgehaald van haar stage en ze kwamen bij hun huis aan, toen Kuma met zijn auto opdook en het tot een confrontatie kwam.

Meerdere ooggetuigen zeggen na de schietpartij zeker zeven kogels op de grond bij het lichaam van de 38-jarige Dordtenaar te hebben gezien. Die onmin was volgens de buurt ooit ontstaan vanwege onenigheid tussen de broer van Kuma en Terry C. Die broer zit in de cel en het leek daarom rustig.

C. ging er na het schietincident vandoor. Hij meldde zich pas later ‘s avonds met zijn advocaat op het politiebureau in Breda. Ook zijn broer en neef werden in Breda opgepakt, alsmede een gezin in Raamsdonksveer.

De meeste aangehouden personen komen uit Curaçao, het gezin is Armeens.

Foto Algemeen Dagblad

Bron: ParadiseFM

24 Reacties op “PFM | ‘Bob’ doodgeschoten na jarenlange vete

 1. Helemaal mee eens, Ervin; daarnaast zijn beledigingen niets anders dan argumenten van degenen die ongelijk hebben…..smakeloos en onzindelijk …. 🙁

 2. Bokita Leeflang, WHOEHAAAA. Hoe verzin je het. Hilarisch.

 3. Chapeau, ben het helenaal eens.
  Vandaar ook myn eerdere opmerking.
  En ja, iets positiefs kom je zelden tegen want we zyn alleen maar bezig om elkaar af te kraken en lelyke woorden te bezigen dat is uiteindelyk de grootste lol van het reaguren vooral onder het mom v freedom of speech.

 4. Wat is er 1x leuk aan mensen belachelijk maken om hun uiterlijk, laat staan 3x? Is “Bokita Leeflang” dan ook leuk als we het over Omayra hebben?

 5. I love Stella

  Zelfs bij een moord in Dordrecht wordt het sprekend mantelpak Stella van Rijn bijgehaald.

  Dadelijk wordt ze ook nog schuldig bevonden aan de klimaatopwarming.

  Wat een geleuter.

 6. Ik heb helemaal niet gevraagd dat iemand zich dat aan moet trekken. Maar, om met de woorden van sommigen te spreken, uit het herhaaldelijke gebruik blijkt, dat het verstandelijk vermogen van sommige reaguurders niet verder komt dan “mondi volk”, Sander.

  Na 86 keer iets herhalen is het niet meer leuk.

  Sprekend mantelpak is 1 keer leuk, 3 keer ook nog, maar daarna?

  Een lolletje is prima, maar waar dit reactiegedeelte langzaam naar afglijdt, is het niveau van PowNed.
  Sander, trek het je niet aan, jij kunt er ook niets aan dien.

 7. Henk, je snapt het niet of je wilt het niet snappen. Ik heb op geen enkele manier sympathie getoond voor een crimineel integendeel ik moet niets hebben van criminelen, ik verafschuw ze en het zijn voor mij allemaal lafaards. Maar goed ik zal het nog een keer zeggen en hoop dat het nu duidelijk is. Wat Babs, Martin en jij hier doen is het verhaal over deze man gebruiken om een heel volk te schofferen en uiterst kwetsende uitlatingen te doen over het land.. Jullie vinden dit blijkbaar normaal en ik vraag me af wat jullie hiermee willen bereiken. Ik vind het schofterig en laf en kan het niet accepteren, in deze zijn jullie gewoon te ver gegaan. En dat is alles wat ik wilde zeggen.

 8. Waarom zou er iemand zich iets moeten aantrekken wat ene LaStiwz de keel uit komt?

 9. De woordenschat van een groot aantal reaguurders komt niet boven de 500 en dat wordt als erg beperkt ervaren. Ik zou me daar echt niet te druk over maken.

 10. @Babs, je doet alsof je als een Nederlander zoveel haat Post. Maar dat ben je niet!

 11. @Babs, je doet alsof je als een Nederlander zoveel haat lost. Maar dat ben je niet!

 12. @Babs & Co.

  Van mij mag je alles schrijven wat je wilt, echter iemand met een greintje verstand schrijft niet alles wat hij wil.

  Overigens komen mij de woorden:
  – ratvocaat
  – Mavo 3
  – viswijf
  – draaideur crimineel
  – etcetera
  zo langzaamaan de keel uit.

 13. Ervin, zoals gebruikelijk weer alle sympathie voor de crimineel en niets voor zijn slachtoffers.

  En dacht je dat deze crimineel 6 misdienaars op de wereld heeft gezet? Nee, dat worden ook criminelen!

  En als die voor hun 30e ook 6 kinderen op de wereld zetten breidt de criminaliteit zich als volgt uit:
  2030: 16 x 6 = 96
  2060: 96 x 6 = 576
  2090: 576 x 6 = 3,456
  2120: 3,456x 6 = 20,736

  Nos ta espera hopi mas dushi hende!

 14. dit slaat echt nergens op

 15. Het is onmiskenbaar een feit dat een bepaalde groep `Antillianen`opvalt in de negatieve statistieken. Echter om daar eenieder voor door het slijk te halen gaat mij te ver. De wijze waarop men zo links en rechts op grove wijze zoals nu het slachtoffer en nu ook zelfs zijn kinderen al meent te moeten be- en veroordelen is buiten proporties.
  Het zijn er niet zoveel gelukkig die dit doen, het fenomeen van de dubbele of zelfs driedubbele identiteit is hier niet vreemd en blijkt soms overduidelijk uit de schrijfstijl. Kritiek op onze samenleving lever ik ook, en af en toe luid en duidelijk, maar het onder één noemer samenvoegen van groepen vanwege de daad van een enkele, en en passant dan ook nog totaal onschuldigen daarin betrekken is gewoon dom en kortzichtig.

 16. @ Babs en de anderen die lekker meedoen met hem.
  Heel erg respectloos en zwaar beledidigend wat jullie hier doen.
  Commentaar geven of je mening uitspreken oke maar dit gaat wel heel ver. Wat of wie die man ook was, wat jullie nu allemaal roepen kan echt niet. Daarnaast gaan jullie nog een paar stappen verder en besluiten om een heel volk te schofferen met zeer kwetsende uitspraken. ik vraag me af waarom.
  Ik ben een YDK en kijk zelf heel kritisch naar mijn landgenoten en spreek het uit als ik vind dat ze niet goed bezig zijn.
  Maakt voor mij niet uit, als je loopt te kl###za##en dan krijg je dat te horen, wie je ook bent. Maar er is wel een grens, vind ik tenminste.

 17. Nee, Hans. Er is ook een winaar en dat is het volk dat een crimineel minder op straat heeft.

  Al lees ik dat zijn criminele activiteiten in zesvoud worden voortgezet.

 18. Jammer genoeg overlijdt een vader van kinderen en zijn er alleen maar verliezers in dit drama, waaronder de kinderen. Daarnaast (en dat volgt pas veel later) bevestigt dit helaas alleen maar de negatieve beeldvorming over Curaçaose landgenoten.
  Pensa prome

 19. Ja, Babs, en zitten de nakomelingen van die slaven in de Staten (Amerigo Thode, Jancintha Constantia). IQ niet groter dan hun schoenmaat en hun strafbladen langer dan hun CV’s.

  Anno 2016 laten we onnozele lieden als Pik Pisas en Rudney Garmes (voormalig afwashulp van de Cactus Club!) beslissen over de toekomst van deze door god verlaten klip.

  Als het eiland straks ten onder gaat mag Stanley Held op sokken hier het licht uit doen.

 20. 30mei 1969: een groep stomdronken werknemers van de Isla raffinaderij die vernielend, plunderend en brand stichtend door Punda en Otrobanda trokken.

  Beladen met gestolen wasmachines en koelkasten verlieten ze de winkels van onschuldige middenstanders.

  Daarna werd het een revolutie genoemd en werd naar de aanvoerder, Papa Godett – de vader van de oliedomme en voor corruptie veroordeelde Anthony Godett -, een straat genoemd.

 21. Stanley Held

  F jullie allemaal. Wat een taal. Ga maar weg. Ach, ga daar weg. Ik heb geen zin in 30 mei?….wat dom.

 22. Dus deze ******* moest ook nog 6 kinderen opvoeden?

  Ongetwijfeld een nieuwe generatie ******** bijstandstrekkers.

 23. Bekende van het slachtoffer

  Wat een belachelijke opmerking hier onder, ook dit slachtoffer is een vader van 6 kinderen die zijn kids graag op had zien willen groeien. Echt belachelijk….

 24. Joep Meloen

  Dushi Hende
  Zo wijd de wereld strekt !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *