PFM | Bonden dreigen: ‘Isla platleggen’

Vakbondsleider PWFC Angelo Meyer | Extra

De Isla moet ‘platgaan’, dat heeft voorzitter van de vakbond van Isla-medewerkers PWFC Angelo Meyer op een persconferentie verklaard van de actievoerende bonden.

Het streven is om de productie te verlagen en zo de druk op de regering om de eisen in te willigen op te voeren. Het kan leiden tot problemen met het leveren van brandstof aan de consument. Dat meldt het Antilliaans Dagblad. Verder zei voorzitter Johnsel Diaoen van zorgbond CBV dat de acties bij het Sehos en zorginstellingen zullen worden geїntensiveerd.

Op de derde actiedag wordt vanmorgen in het BTG-gebouw gepraat over ‘Plan D’. Karel van Haren, adjunct-directeur van Refineria di Korsou zei gisteravond zich overvallen te hebben gevoeld door de aankondiging van acties bij de Isla.

Hij zegt dat als veel werknemers niet komen opdagen en er geen aflossing mogelijk is, de plant ‘op een veilige manier uit bedrijf moet worden genomen’. Daarmee zou de productie dus tot een halt komen.

Bron: ParadiseFM

5 Reacties op “PFM | Bonden dreigen: ‘Isla platleggen’

 1. Fred Schiedam

  Doen!! Levert een schone dag op!! Het milieu zal blij zijn!!

 2. Trots op Curaçao

  Vooral doen!

  De vertegenwoordigers van GZE kunnen dan mooi zien dat ze hun eigen Chinees personeel moeten inzetten.

  Lekker handig, sukkels.

 3. Prima plan, de hele roesthoop plat voordat het vanzelf instort, dan kunnen ex-medewerkers, tenminste de aar ex-medewerkers die van werken houden vervolgens aan de slag bij greentown !

 4. Ach als plan b niet lukt dan maar plan c,d tot ze bij z zijn.
  Want ophouden willen ze niet.
  Benieuwd wat er dan gebeurt.

 5. De groep bestaat maar uit 100 man en dan veel politieke mensen..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *