PFM | Boze passagiers Insel Air richten vernielingen aan in wachtruimte Hato

De vluchten van Insel Air naar Sint Maarten, de Dominicaanse Republiek en Haïti worden voorlopig uitgevoerd door Dominican Wings uit Santo Domingo | ANP

De vluchten van Insel Air naar Sint Maarten, de Dominicaanse Republiek en Haïti worden voorlopig uitgevoerd door Dominican Wings uit Santo Domingo | ANP

De onvrede van passagiers over Insel Air liep gistermorgen uit de hand op Hato. Reizigers waren al ingecheckt voor een vlucht en hun paspoorten gecontroleerd, toen ze in de wachtruimte boven te horen kregen dat hun vlucht naar Sint Maarten en Santo Domingo zo’n tien uur vertraagd was.

Onder de gedupeerden zouden ook passagiers zijn geweest die al een of meerdere dagen op hun vlucht wachtten. Drie passagiers werden zo kwaad dat ze hun woede koelden op een televisie van een café in de wachtruimte. De luchthavenpolitie hield de drie samen met agenten van het Korps Politie aan. De drie, van Dominicaanse afkomst, werden nadat ze de schade hadden vergoed weer vrijgelaten. Met telefoons is het incident gefilmd en op social media geplaatst.

Bron: ParadiseFM

2 Reacties op “PFM | Boze passagiers Insel Air richten vernielingen aan in wachtruimte Hato

  1. Domme Dominicanen. Naar santo domingo vlieg je Pawa. Goedkoper en gewoon op tijd!

  2. Ik denk dat we eens met een bus van deze gestrande reizigers naar de huizen van Heerenveen en Lippinkhof moeten rijden.

    Hun management is gewoon misdadig.

    Daarna gaan we met de bus door naar de Heeren, van der Kwast eens aan de tand voelen. Dronken mensen spreken altijd de waarheid.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *