PFM | BREAKING: Sehos stelt alle geplande operaties van 6 tot en met 17 maart uit

penibele financiële situatie met nieuw materiaaltekort

De Raad van Bestuur van het Sehos heeft in een brief bekendgemaakt dat alle geplande operaties door specialisten van 6 tot en met 17 maart worden uitgesteld.

Reden is de penibele financiële situatie van het ziekenhuis waardoor er – opnieuw – een tekort is aan materiaal. Het Sehos zal alle patiënten die in deze periode een operatie zouden ondergaan hiervan op de hoogte stellen en zo spoedig mogelijk een nieuwe afspraak maken.

Bron: ParadiseFM

9 Reacties op “PFM | BREAKING: Sehos stelt alle geplande operaties van 6 tot en met 17 maart uit

 1. Jammer, dan worden de hersentransplantaties gepland bij de heren en dames politici ook uitgesteld.
  Is er een land met nog DOMmere inwoners dan op Curacao??

 2. Operatie’s uitgesteld t/m 17 mrt van welke chirurg?Toch niet van de met noordenzon vertrekkende FA-Si-Oen?

 3. Waar in de rest van de wereld en zelfs veel ontwikkelingslanden de weg naar economische vooruitgang weer heben gevonden zinkt men hier door luiheid, onkunde en wanbestuur steeds verder weg in zijn eigen moeras. Hoe dom kan je zijn?

 4. Naar verluid hebben Heerenveen en Lippinkhof, die hun einde bij Insel Air zien naderen, grote interesse in jobs bij het Sehos.

  Ze daarom zijn op zoek naar smeuige verhalen over bysides van Sehos financieel directeur Elvis Thode.

 5. Freedomwriter

  Dit is al een voorbode wat er gaat gebeuren in de HNO (nieuwe hospitaal). Nieuwe jasje met zelfde management, medische specialisten en broeders en zusters. Eigenlijk zelfde problemen opschuiven in een nieuw gebouw. Onze bestuurders weten gewoon niet hoe ze problemen moeten oplossen, maar weten wel om meer erbij te scheppen, die weer niet opgelost kunnen worden. Er zijn naast deze, nog taltijke problemen die onopgelost zijn, Het autonome status heeft niet gewerkt en het wordt tijd voor een andere meer werkbare status in het Koninkrijk.

 6. Het SEHOS wordt al even goed bestuurd als Insel Air en noem maar op.

 7. En ik betaal 1,500 gulden ziektekosten premie per maand in deze van corruptie, onkunde en luiheid aan elkaar hangende bananenrepubliek.

 8. Bananenrepubliek = bananenhospitaal

 9. Abraham Mossel

  Zolang de regeringen en de parlamentaire ” incl statenvoorzitters ” er een zooitje van blijven maken en het stelen en graaien op grote schaal normaal blijven vinden (regelmatig nieuwe graaiers erbij,zie Braam, Danny, Moses) komt er nooit van dit eilandje terecht. OP naar richting Haiti, Venezuela. En maar REFORMA blijven schreeuwen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *