PFM | Centraal overheidsgebouw op Amstelterrein lijkt van de baan

Centraal overheidsgebouw op Amstelterrein lijkt van de baan

Centraal overheidsgebouw op Amstelterrein lijkt van de baan

Het aanvankelijke voornemen van de regering om op het Amstelterrein een centraal overheidsgebouw neer te zetten is op losse schroeven komen te staan.

Dat meldt het Antilliaans Dagblad na een openbare Statenvergadering gisteren. Tijdens die vergadering  beantwoordden minister Etienne van de Horst van Bestuur, Planning & Dienstverlening en minister van Financiën José Jardim vragen van parlementariërs.

Van der Horst stelde na de eerste ronde dat er genoeg signalen waren gekomen uit het parlement om het hele project opnieuw in de ministerraad ter sprake te brengen. Hij zei begrepen te hebben dat de lokatie ongewenst en zelfs onacceptabel was.

De financiële gevolgen van het on hold zetten van het project moeten nog worden onderzocht. MFK-Statenlid Amerigo Thodé kwam nog met het creatieve idee het centrale overheidsgebouw onder te brengen in het noodlijdende Plaza Hotel.

Bron: ParadiseFM

Een Reactie op “PFM | Centraal overheidsgebouw op Amstelterrein lijkt van de baan

  1. Van uitstel komt afstel, dus blijven we dan maar lekker versplinterd en dure panden hurend ? Volkomen belachelijk dat er al niet een centraal gebouw is, voor zo een dorp als Curacao is dat eenvoudiger dan wat er nu is, constant maar van een gebouw naar het andere zoals immgratie bijvoorbeeld dat komt de toch al lage kwaliteit hier niet ten goede.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *