PFM | Crediteurenvergadering Insel opgeschort

InselAir bewindvoerder Rogier van den Heuvel heeft aangegeven dat hij in het belang van de schuldeisers eerst meer duidelijkheid wil

De crediteurenvergadering van de voorlopig uitgestelde betalingen van Insel Air International zijn opgeschort naar eind augustus.

Dit heeft de rechter-commisaris afgelopen vrijdag beslist en het Antilliaans Dagblad schrijft hierover. Deze vergadering zou eigenlijk op 9 juni a.s. plaatsvinden maar de door het gerecht aangestelde bewindvoerder, advocaat Rogier van den Heuvel, heeft aangegeven dat hij in het belang van de schuldeisers eerst meer duidelijkheid wil.

Volgens Van den Heuvel is het belangrijk om te weten wat er gebeurt met het vast te stellen businessplan van Insel Air International (het nieuwe management heeft onlangs een businessplan opgesteld, nadat de afgelopen periode eerst het stabilisatieplan werd uitgevoerd). Maar ook wil de bewindvoerder weten wat de stand is van de gesprekken over een mogelijke samenwerking én de financiering van de lopende kosten.

Op 14 maart werd het private luchtvaartbedrijf Insel op Curaçao surseance verleend. Toen werd bepaald dat de crediteurenvergadering op 9 juni zou worden gehouden. De crediteurenvergadering zal nu worden gehouden op vrijdag 25 augustus om 14.30 uur in het Stadhuis, het Gerechtsgebouw, aan het Wilhelminaplein.

Bron ParadiseFM

Naschrift KKC

2017 05 16 – Rapport Bewindvoerder Inselair by Black Lion on Scribd

Een Reactie op “PFM | Crediteurenvergadering Insel opgeschort

  1. Ik heb het donkerbruine vermoeden dat het restje liquide middelen van Insel Air gebruikt wordt om het salaris van van den Heuvel te betalen.

    Die er dan ook alle (financieel) belang bij heeft de afwikkeling zo lang mogelijk te rekken.

    Misschien kan hij de krediteuren even laten weten wat hij al aan Insel Air verdiend heeft en nog gaat verdienen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *