PFM | Crisis in de Curaçaose Luchtvaart


Crisis in de Curaçaose Luchtvaart – het Insel Air DramaGasten van de week: Economen Runy Calmera & Rob van den Berg. Samen met Dick Drayer praten zij in het programma ‘Wat een Week!’ over de crisis in de Curaçaose luchtvaart.

Vorige week greep de overheid in en benoemde een crisismanager om orde op zaken te stellen bij Insel Air. Van den Berg: “De komende drie jaar zeker, zit de overheid wel vast aan deze onderneming.”

Bron: ParadiseFM

Een Reactie op “PFM | Crisis in de Curaçaose Luchtvaart

  1. 18 miljoen dollar aan belastingcenten worden in Insel gepompt, ronduit schandalig en onbegrijpelijk! Dat bedrijf heeft er immers voor gezorgd dat minimaal het 20 voudige daarvan in de Curacaosche laatje is binnengebracht. Incompetent management moet ter verantwoording geroepen worden. Zij zijn er verantwoordelijk voor dat ze groeiden van een nittie wittie maatschappij met 1 vliegtuigje naar een belangrijke speler in de regio, het is hun schuld dat er monopolie heerst op sommige routes. De voormalige maatschappijen die ooit op die routes vlogen klagen er nog steeds over! Het is simpelweg not done om de concurrentie het hoofd te bieden, dat doe je niet in het zakelijke leven.

    De leiders van Insel hebben het niet goed gedaan, het lukt gewoon niet want ze zijn van hier dus mislukt het per definitie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *