PFM | Curaçao poulewinnaar: elftal wint met 7-0

Curaçao versloeg het team van de Maagdeneilanden met een spectaculaire 7-0.

Curaçao versloeg het team van de Maagdeneilanden met een spectaculaire 7-0.

Het voetbalelftal van de Amerikaanse Maagdeneilanden maakten gisteravond geen schijn van kans tegen de elf van Curaçao. Curaçao versloeg het team van de Maagdeneilanden met een spectaculaire 7-0.

Het was gisteravond de laatste wedstrijd voor bondscoach Patrick Kluivert. Hij nam gisteravond afscheid. Kluivert gaat verder als trainer van de jeugd van Ajax en mag de twee functies niet combineren. Een gelijkspel was na de gewonnen wedstrijd tegen Guyana, met 5-2, al genoeg om door te gaan naar de volgende ronde in de Caribbean Cup.

Door de zeges is Curaçao poulewinnaar. In de volgende ronde speelt het Curaçaose team op 6 oktober eerst uit. De tegenstander is nog niet bekend. Op 9 oktober speelt Curaçao thuis tegen Puerto Rico. Wie Curaçao gaat trainen is nog niet bekend.

Bron: ParadiseFM

6 Reacties op “PFM | Curaçao poulewinnaar: elftal wint met 7-0

  1. Enig idee waarom zijn contract nooit wordt verlengd?

  2. ben aan een nwe laptop toe, mijn toetenbord heeft kuren.

  3. interessant dat iemand weet wat r achter de schrmen bij Ajax wordt besproken. Vind het altijd top dat reaguurder hier zo snel hun ordeel laten afhangen van hun eigen gedachten….!

  4. Karl weet je wel iets over voetbal, wat klets je nou ik ga je vertellen over Kluivert. Kluivert heeft als spits en assistent bij Nec en fc twente en bij Nederlands elftal bij nec werd de spits van NEC topscorer en NEC einde best hoog in Nederlands competitie. en de jaar dat hij bij fc twente was fc twente kampioen geworden in Nederlands competitie, en bij Nederlands elftal was Nederlands elftal derde van de wereld geworden en de spits heeft de record van topscore van allertijd gebroken, en wil je zeggen dat hij slechte trainer is kom op

  5. Tegenstanders zijn wel min of meer bekend. Zowiezo tegen Puerto Rico en zeer zeer waarschijnlijk tegen Antigua & Barbuda

  6. Mooie prestatie.

    Alhoewel Patrick Kluivert een slecht trainer is, geen club wil hem hebben en Ajax contracteerde hem alleen om zijn zeer talentvolle zoon langer bij de club te houden, heeft hij met zijn uitstraling en contacten wel bereikt dat veel Curacaose profs in het buitenland voor Curacao kwamen spelen.

    Dus Kluivert heeft zijn waarde zeker gehad, ondanks zijn beperkte trainerscapaciteiten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *